Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten. 

Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, myös puodin aukioloaikojen ulkopuolella. Puhelinnumero on käytössä ainoastaan pakettitoimituksia ja whats up viestejä varten. Jätä soittopyyntö sähköpostilla tarvittaessa asian kera, niin oikea henkilö soittaa sinulle takaisin, ellei asiasi hoidu sähköpostilla (esim. tilaustuoteasiat).

Jos sinulla on kysyttävää, laitathan sähköpostia. Vastaan arkipäivinä pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa viesteihin, soitan vain erikseen pyydettäessä. Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku, puh. 045 8675 480. Pakettipalautukset osoitetaan K-market Puolalankatu, 20100 Turku automaattiin. Myös Matkahuollon Lähellä paketit voidaan noutaa samasta pisteestä.

Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Maksamme viallisten tuotteiden palautuksen ja lähetämme sinulle helposti-koodin. Muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi viallisten tuotteiden osalta. 

FI1492774-7

Yhteydenotto