Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten. 

Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit myös lähettää whats up viestin 045-8675 480. Jätä tekstiviesti tai sähköposti, kun haluat että otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Olen itse tällä hetkellä myös muualla töissä ja puhelin on tästä syystä äänettömällä eikä kulje mukana. Vastaan arkipäivinä pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa viesteihin, soitan vain pyydettäessä. Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku. Pakettipalautukset osoitetaan Prisma Itäharju, Kalevantie 41, 20520 automaatteihin (Posti tai Matkahuolto)

Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Maksamme viallisten tuotteiden postikulut halvimman tavan mukaan, muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi viallisten tuotteiden osalta. 

FI1492774-7

Yhteydenotto