Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten. 

Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, myös puodin aukioloaikojen ulkopuolella. Puhelimeen voi jättää whats up viestin tai tekstiviestin, soitan sinulle halutessasi takaisin. Puhelin päivystää työpisteellä, eikä kulje mukanani. Vastaan toki, jos vieressä olen.

Jos sinulla on kysyttävää, laitathan sähköpostia. Vastaan arkipäivinä pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa viesteihin, soitan vain erikseen pyydettäessä. Postiosoite: Onnen Olohuone/Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku, puh. 045 8675 480. Pakettipalautukset osoitetaan K-market Puolalankatu, 20100 Turku automaattiin. Myös Matkahuollon Lähellä paketit voidaan noutaa samasta pisteestä. HUOM! Osoitteemme muuttuu 1.3.22 alkaen: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Kaarina. Lähin Postin automaatti on Prisma Piispanristi ja Matkahuoltopiste Candytown Piispanristintie 1, 20760 Kaarina.

Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Maksamme viallisten tuotteiden palautuksen ja lähetämme sinulle helposti-koodin. Muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, kuin viallisten tuotteiden osalta. 

FI1492774-7

Yhteydenotto