Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten. 

Jos et saanut tilausvahvistusta, kurkkaa vielä roskapostiisi. Vahvistus lähtee automaattisesti heti tilauksen maksun jälkeen, mutta joskus sähköpostiohjelmat voivat olla asiasta eri mieltä. Nopeimmin meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, etenkin puodin aukioloaikojen ulkopuolella. Puhelimeen voi jättää whats up viestin tai tekstiviestin, soitan sinulle halutessasi takaisin. Putiikin aukioloaikoina puhelin päivystää puodilla. Aukiolon ulkopuolella puhelin ei kulje mukanani, mutta kurkkaan puhelimen viestit kuitenkin päivittäin. 

HUOM! Osoitteemme on 1.3.22 alkaen: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Piispanristi, puh. 045 8675 480. Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Maksamme viallisten tuotteiden palautuksen ja lähetämme sinulle helposti-koodin. Muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta kuin viallisten tuotteiden osalta. Postin ja Matkahuollon pakettipiste R-kioski Koivula, Kataraistentie 7, 20740 Turku. Kirjeenä mahtuvat yllä olevalla osoitteella. 

FI1492774-7

Yhteydenotto