Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten.

Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit myös lähettää whats up viestin 045-8675 480. Jätä tekstiviesti tai sähköposti, kun haluat että otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Verkkokaupan hoidon ohella olen myös hoitaja ja puhelin on tästä syystä äänettömällä eikä kulje mukana muina kuin ennalta sovittuina aikoina. Tilauskäsittelyyn liittyen otamme yhteyttä sähköpostitse kaikissa asioissa. Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku. 

Myyntipiste: Käynti Rauhankadulta 14b kerrostalon oikean puoleisesta porttikongista takapihalle, jossa C sisäänkäynti suoraan edessä. Ala-aulasta oikealle, toimistohotelli 3, huone 22 käytävän perällä. Ovikello on aulan puolella oven pielessä. Rakennukseen pääsee ramppia pitkin myös vaunuilla, vaunut voi jättää aulatilaan, pienillä vaunuilla pääsee tulemaan perille asti. 

Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Sopimatta lähetettyjä palautuksia ei hyvitetä. Maksamme viallisten tuotteiden postikulut halvimman tavan mukaan, muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi viallisten tuotteiden osalta. 

FI1492774-7

Yhteydenotto