Posti noutaa tilaukset maanantaisin ja torstaisin klo 10 jälkeen. 

Varastosta loppuneet tuotteet otetaan ompeluun heti elokuun alussa. Näitä ovat mm. pienimmät villahousut, megasiteet, mustat liivinsuojat sekä hoitoalustat. Osa näistä on jo valmistunut kun otettiin varaslähtö töihin heinäkuun lopulla. 

Vaippojen tilaustyökansiot on avattu toistaiseksi. Tilaustyöompelijamme on jäänyt eläkkeelle, mutta tekee vaippoja omien aikataulujensa mukaan. 

Korona ei juurikaan vaikuta toimintaamme. Olemme siirtyneet etätöihin jo keväällä ja Posti on kuljettanut tilaukset normaaliin tapaan. 

Suurin osa tuotteistamme  mahtuu kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Tarvittaessa voidaan laittaa vaikka useampi kirje, jotta vältyt postikäynniltä. Ellei kaikki tule perille kerralla, odottele rauhassa muutama päivä, posti saattaa jakaa paksumpia kirjeitä eri päivinä. Voit myös laittaa meille kyselyä mahtuuko haluamasi tuotteet kuorissa. Voit valita myös kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. 

Kuorissa mahtuu hyvin siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit yms, vaippakuoret, uikkarit, harkkarit paketti avattuna, yksittäiset vaatteet, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Kuoressa ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja tms, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. 

Posti tuo ja posti vie. 

Tervetuloa ostoksille!

Toimitusaika:

Kaikki sivuiltamme löytyvät tuotteet ovat heti valmiita postitettaviksi omavalinta- ja mittatilaustuotteita lukuunottamatta. Toimitusaikapoikkeamat löytyvät tämän sivun ylälaidasta, silloin kun niitä on. 

Lähtevä posti noudetaan maanantaisin ja torstaisin. Kirjepostin kulkuaika vaihtelee postilla. Pääsääntöisesti kirjeetkin ovat kulkeneet ripeästi perille, mutta aluekohtainen vaihtelu on suurta päivästä yli viikkoon. Jos toimituksella on kiire, valitse pakettitoimitus joko Postiin tai Smartpost -automaattiin.

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Visa ja Mastercard maksutavat löytyvät Verifonen Bluecommercesta. 

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin kirjeenä tai pakettina. Hyvin kevyet ja pienet tuotteet kannattaa tilata kirjeenä. 

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja konelajittelu. Omat tuotteemme pakataan biohajoavaan sellofaaniin, jonka voi hävittää kompostissa, biojätteessä tai polttokelpoisessa jätteessä paikkakunnasta riippuen. Kirjekuoret hävitetään paperijätteessä ja pahvilaatikot kartonkijätteessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo hankitut muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Uusiokäytämme myös mahdollisuuksien mukaan pahvilaatikoita. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet ostajakuntansa, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Navigointi:

Pöytäkoneella sivuilla navigoidaan valitsemalla etusivulla ensin tuoteryhmät yläpalkista ja sen jälkeen pääset liikkumaan vasemman laidan valikosta. Mobiilissa valikko löytyy kolmen viivan alta. Sivusto on rakennettu siten että voit suoraan klikkailla suurimman osan tuotteista osta näppäimestä ostoskoriin ilman lisävalintoja. Valintavaihtoehdot ovat lähinnä tilausvaipoissa ja joissain muissa tuotteissa, joissa on hyvin paljon esim. kokovaihtoehtoja.

Tuotteillamme on varastosaldot pääosassa tuotteita. Tuotteet varautuvat vasta maksuvaiheessa sinulle. Tällä pyritään estämään ylimyyntejä ja päällekkäisiä varauksia. 

Tervetuloa!