Postitamme lähes päivittäin. Pakkaamista ja postitusta tehdään myös viikonloppuina. Toimitukset tapahtuvat Postin kyydissä. 

Postitus: 

Postipaketti noudetaan toimipisteestä tai automaatista 5,90€

Postin kotipaketti paketti tuodaan kotiovellesi 9,90€

Kirje tai xxs-paketti toimitus suoraan postilaatikkoosi 3-5,90€

Jos tarvitset tuotteet nopeasti, tilaa ne Postin tavallisena ei xxs-pikkupakettina. Kirjeiden ja xxs-pakettien kulkuajat ovat hitaammat ja tilaus voi olla matkalla parista päivästä jopa muutamaan viikkoon. Meiltä tilaukset lähtee parin arkipäivän kuluessa, toisinaan jopa samana päivänä.

Tuotteet, jotka eivät mahdu kirjeeseen lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. Myös arvokkaampia kirjetilauksia vaihdetaan toisinaan pakettitoimitukseksi ilman lisäveloituksia. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat verkkokaupassa: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard. 

Jos et saa sähköpostiviestejämme perille, kurkkaathan myös roskapostikansioosi. Annoithan varmasti oikein kirjoitetun sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron? 

Yhteydenpito:  Yhteydenpito on sujuvaa sähköpostitse. Vastaan viesteihin kahvikupposen ääreltä vähintään kerran päivässä, sillä teen myös vuorotyötä verkkokaupan pyörittämisen ohella. Tuotteita valmistuu tasaiseen tahtiin lisää, sillä en pysty valitsemaan haluanko olla käsityöläinen vai hoitaja, joten olen sitten molempia. Sähköpostia voit lähettää silloin kun sinulle sopii, vaikka yöllä ja vastaan sinulle heti, kun viestisi luen. Työpuhelinta en enää kuljeta mukanani, koska siihen hyvin harvoin kukaan enää soittaa ja numero on tarpeen lähinnä pakettiliikennettä varten. Viestit ovat siis kätevimmät ja tarvittaessa soitellaan, jos niin sovitaan.