Tervetuloa Onnen Olohuoneelle! 

Ajankohtaista: 

Putiikkimme löytyy Kaarinan Piispanristiltä hyvien parkkitilojen ja bussiyhteyksien ääreltä. Putiikilta löytyy monipuolinen valikoima verkkokaupan tuotteita, ompelutarvikkeita lukuun ottamatta. Putiikki avoinna jatkossa ajanvarauksella, sillä teen toistaiseksi myös vuorotöitä muualla. Kurkkaa lisää putiikin alasivulta.  

Jos et saa sähköpostiviestejämme perille, kurkkaa myös roskapostikansio. Annoithan varmasti oikein kirjoitetun sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron? Myös What's Upilla ja tekstarilla tavoittaa nopeasti. En kuitenkaan kuljeta puhelinta mukanani  kuin putiikilla ja teen myös vuorotöitä muualla. Viestit luen päivittäin ja vastaan kellonajasta riippuen samana tai seuraavana päivänä, jotta en herätä ketään kesken yöunien. Meille voi laittaa viestejä myös yöllä, sillä puhelin on äänettömällä. 

Keskosvaatelainaamo palvelee samassa osoitteessa ja putiikilta löytyy paljon vaatteita koossa 40, 44 ja 48. 

Postitus: Toimitustavaksi voit valita Postipaketin, joka noudetaan toimipisteestä tai automaatista tai Postin kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Suurin osa tuotteistamme voidaan lähettää myös 1-2 kirjeenä tai xxs-pakettina suoraan postilaatikkoosi. Matkahuollon lähipaketti on myös vaihtoehtona.

Kirjeenä tai xxs-pakettina mahtuvat siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Jos tuotteet eivät mahdu yhteen xxs pakettiin, ne toimitetaan automaattisesti postipakettina. Huomaathan, että kirjeen kulkunopeus vaihtelee suuresti parista päivästä useisiin viikkoihin. Tilaathan nopeasti tarvittavat tuotteet siksi pakettina. 

Kirjeenä ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja ja muita tuotteita, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat verkkokaupassa: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard. Myymälässä on korttimaksumahdollisuus (Visa, Mastercard, American Express, 

JBC, UnionPay, Diners Club, Discover, Maestro, Visa Electron, V Pay, Lähimaksut: Google Pay, Apple Pay ja Samsung Pay) tai tilauksen voi tehdä puodin koneella, jos haluaa käyttää muita maksutapoja. Ota tarvittavat tunnukset mukaasi.

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin tai Matkahuollon pakettina, xxs-pakettina tai kirjeenä.

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja lajittelu. Erilaiset setit on myös pakattu erikseen, jotta settiin kuuluvat tuotteet löytyvät helposti varastollamme. Tuotteet voidaan toimittaa myös pakkaamattomina, kun mainitset asiasta tilauksen teon yhteydessä. Toimitus on silloin aina pakettina joko kartonkipussissa tai pahvilaatikossa. Kirjekuoret kierrätetään paperinkeräyksessä ja pahvilaatikot ja tukipahvit kartonkikeräyksessä. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten, ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös lievästi kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet kodin. Lajittelemme itse kaikki pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Laitathan sähköpostia, tekstiviestiä tai what's up viestiä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiin liittyen. Huomioithan, etten kuljeta työpuhelinta mukanani vaan se päivystää työpöydälläni ja on mukana puodilla. Sähköpostilla tavoittaa nopeimmin, koneella tulee käytyä useamman kerran päivässä.

Tervetuloa!