Posti noutaa tilaukset aina maanantaisin ja torstaisin klo 10. 

Suurin osa tuotteistamme  mahtuu kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Tarvittaessa voidaan laittaa vaikka useampi kirje, jotta vältyt postikäynniltä. Ellei kaikki tule perille kerralla, odottele rauhassa muutama päivä, posti jakaa usein paksumpia kirjeitä eri päivinä. Jos kirjetoimitus on sinulle paras toimitustapa, kerää tuotteet koriin ja laita meille kysely ennen tilausta, niin varmistetaan mahtuuko toivomasi tuotteet kuorissa. Voit valita myös kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Kuittausta ei tarvita tällä hetkellä. Pystymme palvelemaan myös karanteenissa olevat asiakkaamme ja riskiryhmiin kuuluvat sekä ennenkaikkea jatkamaan omaa toimintaamme, sillä posti myös noutaa lähtevät oveltamme. Meilläkin ollaan riskiryhmään kuulumisen vuoksi pelkästään kotona. 

Kuorissa mahtuu hyvin siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit yms, vaippakuoret, uikkarit, harkkareista Royalkestojen mallit ja Imsen vanhat yksittäiset, tuplapaketti avattuna myös uudemmat mallit, vaatteet, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Kuoressa ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, kirahveja, vaunuleluja, kuukuppeja tms, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. 

Olemme saaneet työt pyörimään erityisjärjestelyillä kotoa käsin. Joudumme pienentämään varastoon kerralla tehtäviä määriä. Teemme kuitenkin kaikkea lisää sitä mukaa kun mahtuu. Siteiden osalta sivuilla näkyviä kuoseja ei voi tilata enempää kuin sivuilla on, sillä teemme nyt kankaiden loppuja aktiivisesti tuotteiksi eikä näitä tule toistaiseksi lisää. Meillä etätyöt jatkuu niin kauan kun riskiryhmien on paras pysyä kotosalla, sillä jokaisella työntekijällämme on riskiryhmäläinen hoidettavana kotonaan. Voi olla että tästä tulee meille uusi normaali. Posti tuo ja posti vie. 

Tsemppiä kaikille ja tervetuloa ostoksille!

Toimitusaika:

Kaikki sivuiltamme löytyvät tuotteet ovat heti valmiita postitettaviksi omavalinta- ja mittatilaustuotteita lukuunottamatta. Toimitusaikapoikkeamat löytyvät tämän sivun ylälaidasta, silloin kun niitä on. 

Lähtevä posti noudetaan maanantaisin ja torstaisin. Kirjepostin kulkuaika vaihtelee postilla. Pääsääntöisesti kirjeetkin ovat kulkeneet ripeästi perille, mutta aluekohtainen vaihtelu on suurta päivästä yli viikkoon. Jos toimituksella on kiire, valitse pakettitoimitus joko Postiin tai Smartpost -automaattiin.

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Visa ja Mastercard maksutavat löytyvät Verifonen Bluecommercesta. 

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin kirjeenä tai pakettina. Hyvin kevyet ja pienet tuotteet kannattaa tilata kirjeenä. 

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja konelajittelu. Omat tuotteemme pakataan biohajoavaan sellofaaniin, jonka voi hävittää kompostissa, biojätteessä tai polttokelpoisessa jätteessä paikkakunnasta riippuen. Kirjekuoret hävitetään paperijätteessä ja pahvilaatikot kartonkijätteessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo hankitut muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Uusiokäytämme myös mahdollisuuksien mukaan pahvilaatikoita. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet ostajakuntansa, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Navigointi:

Pöytäkoneella sivuilla navigoidaan valitsemalla etusivulla ensin tuoteryhmät yläpalkista ja sen jälkeen pääset liikkumaan vasemman laidan valikosta. Mobiilissa valikko löytyy kolmen viivan alta. Sivusto on rakennettu siten että voit suoraan klikkailla suurimman osan tuotteista osta näppäimestä ostoskoriin ilman lisävalintoja. Valintavaihtoehdot ovat lähinnä tilausvaipoissa ja joissain muissa tuotteissa, joissa on hyvin paljon esim. kokovaihtoehtoja.

Tuotteillamme on varastosaldot pääosassa tuotteita. Tuotteet varautuvat vasta maksuvaiheessa sinulle. Tällä pyritään estämään ylimyyntejä ja päällekkäisiä varauksia. 

Tervetuloa!