Kaarinan putiikki on lopettanut toimintansa ja verkkokauppa jatkaa ennallaanKiitämme kaikkia putiikilla käyneitä asiakkaita ja palvelemme teitä jatkossa verkkokaupan kautta. Jatkossa postituksia voidaan hoitaa tarvittaessa vaikka joka päivä, kun tuotteet saadaan samaan paikkaan ja käden ulottuville. Tämä nopeuttaa ja sujuvoittaa kaikella lailla lähetyksiä ja mitta yms. kyselyihin vastaamista. 

Tuttuun tapaan kesän aikana tehdään hyvin hyvin satunnaisesti tilaustöitä. Koneita ei kanneta mukana laiturin nokkaan eikä kesälaitumille muutenkaan. Jos jotain ommellaan, se edellyttää sateista kesää ja sisätiloihin jumittumista. Postitukset jatkuu normaaliin tapaan varastovalmiista tuotteista, joita riittää kyllä kesän yli vaikka koneet pitävätkin lomaa.

Jos et saa sähköpostiviestejämme perille, kurkkaathan myös roskapostikansioosi. Annoithan varmasti oikein kirjoitetun sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron? Myös What's Upilla ja tekstarilla tavoittaa nopeasti. En kuitenkaan kuljeta puhelinta mukanani. Viestit luen päivittäin ja vastaan samana tai seuraavana päivänä.

Postitus: Toimitustavaksi voit valita Postipaketin, joka noudetaan toimipisteestä tai automaatista tai Postin kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Suurin osa tuotteistamme voidaan lähettää myös 1-2 kirjeenä tai xxs-pakettina suoraan postilaatikkoosi. Matkahuollon lähipaketti on myös vaihtoehtona.

Kirjeenä tai xxs-pakettina mahtuvat siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Jos tuotteet eivät mahdu yhteen xxs pakettiin, ne toimitetaan automaattisesti postipakettina. Huomaathan, että kirjeen kulkunopeus vaihtelee suuresti parista päivästä useisiin viikkoihin. Tilaathan nopeasti tarvittavat tuotteet pakettina. 

Kirjeenä ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja,, kuivaliinoja ja muita tuotteita, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat verkkokaupassa: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard.