Tilauksia pakataan normaalisti lähes joka arkipäivä ja viedään aina Postin/Matkahuollon ohi ajaessa, noin 3-4 kertaa viikossa. 

Tilaustyökansiot on nyt avattu vaipoille, kuorille, villahousuille, kuivaksiopetteluhousuille ja kastemekoille. Valmistusaika 1-2 viikkoa. Muita tilaustöitä ei ole saatavilla syksyn aikana. 

Postitus: Jos haluat tilauksesi mahdollisimman nopeasti, valitse pakettitoimitus. Voit valita myös Postin kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Suurin osa tuotteistamme voidaan lähettää myös 1-2 kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. 

Kirjeenä mahtuu siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Kirjeenä ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja ja muita, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Turun puoti on suljettuna, eikä sieltä voi enää noutaa tuotteita. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin pakettina tai kirjeenä.

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja lajittelu. Erilaiset setit on myös pakattu erikseen, jotta settiin kuuluvat tuotteet löytyvät helposti varastollamme. Tuhannesta erilaisesta pesulapusta on pakkausvaiheessa haastavaa ja hidasta löytää muutoin oikeat. Tuotteet voidaan toimittaa myös pakkaamattomina, kun mainitset asiasta tilauksen teon yhteydessä. Toimitus on silloin aina pakettina joko kartonkipussissa tai pahvilaatikossa. Kirjekuoret kierrätetään paperinkeräyksessä ja pahvilaatikot ja tukipahvit kartonkikeräyksessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo aiemmin hankitut tuhannet muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten, ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet kodin, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Laitathan sähköpostia, tekstiviestiä tai what's up viestiä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiin liittyen, niin vastaan sinulle sopivan hetken tullen. Puhelin päivystää äänettömällä pakettiliikennettä varten, markkinointipuheluiden jatkuva tulva on pakottanut meidät tähän. Soitan sinulle, jos näin erikseen toivot! 

Tervetuloa!