Tervetuloa Onnen Olohuoneelle! 

Maaliskuussa avaamme myyntipisteen Kaarinan Piispanristille. Täällä tehdään jo suunnitelmia mitä ja miten kaikki saadaan esille. Jännää ja ihanaa. Parkkitilaa löytyy talon molemmin puolin. Bussilla nro 7 pääsee ihan viereen, poistumispysäkki Prisman kohdalla. Talon vasemmassa päädyssä olevalla hissillä pääsee helposti ylös myös vaunujen kanssa. Pieni 10 cm kynnys löytyy käytävältä, muuten tilaan on esteetön kulku takapihan parkkipaikan puolelta. 

Näillä näkymin olemme auki maanantaisin ja torstaisin muutaman tunnin ajan. Aikatauluista tarkemmin lisää kun ollaan saatu tavarat paikoilleen. 

Puodille tulee verkkokauppavalikoiman lisäksi myös jonkin verran lainaamon vaatteita paikallisten tarpeisiin. Keskosvaatepakkauksen voi myös tilata verkkokaupasta ja noutaa seuraavana aukiolopäivänä puodilta. Myös pakkauspalautukset voi toimittaa puodin osoitteella joko Postilla tai tuoda paikan päälle. 

Postitus: Toimitustavaksi voit valita Postipaketin, joka noudetaan toimipisteestä tai automaatista tai Postin kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Suurin osa tuotteistamme voidaan lähettää myös 1-2 kirjeenä tai xxs-pakettina suoraan postilaatikkoosi. Matkahuollon lähipaketti on myös vaihtoehtona.

Kirjeenä tai xxs-pakettina mahtuvat siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Jos tuotteet eivät mahdu yhteen xxs pakettiin, ne toimitetaan automaattisesti postipakettina. 

Kirjeenä ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja ja muita tuotteita, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Onnen Olohuone muuttaa Maaliskuussa 2022 Kaarinan Piispanristille. Siihen saakka postiliikenne toimii Rauhankadun osoitteella, mutta myymälää siellä ei enää ole. 1.3.22 alkaen postiosoite on: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Kaarina. Otamme vastaan toiveita valikoiman suhteen, kaikki äitiyteen ja vauvanhoitoon liittyvä on etusijalla. Onnen olohuoneelta löytyy jatkossakin vanhat tutut tuotemerkit: Royalkestot, Imse Vimse, Jutta, Flow kosmetiikka, Sonetin pesuaineet sekä tulossa myös uusia merkkejä ja toivoakin saa uusia tuotteita valikoimaan. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin tai Matkahuollon pakettina tai kirjeenä.

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja lajittelu. Erilaiset setit on myös pakattu erikseen, jotta settiin kuuluvat tuotteet löytyvät helposti varastollamme. Tuhannesta erilaisesta pesulapusta on pakkausvaiheessa haastavaa ja hidasta löytää muutoin oikeat. Tuotteet voidaan toimittaa myös pakkaamattomina, kun mainitset asiasta tilauksen teon yhteydessä. Toimitus on silloin aina pakettina joko kartonkipussissa tai pahvilaatikossa. Kirjekuoret kierrätetään paperinkeräyksessä ja pahvilaatikot ja tukipahvit kartonkikeräyksessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo aiemmin hankitut muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten, ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet kodin, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Laitathan sähköpostia, tekstiviestiä tai what's up viestiä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiin liittyen. Huomioithan, etten kuljeta työpuhelinta mukanani vaan se päivystää työpöydälläni. Sähköpostilla tavoittaa nopeimmin.

Tervetuloa!