Posti noutaa tilaukset maanantaisin ja torstaisin aamulla.  Maanantaina lähtevät tilaukset pakkaan pääsääntöisesti sunnuntaina ja torstaina lähtevät keskiviikkona. Laitathan sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää, niin vastaan sinulle sopivan hetken tullen.

Seuraavaksi ompelusta on tulossaSensitive sarjaan tummat päiväsiteet, bambusiteistä vihreää ja sinistä eri kokoja. Imsen kuorma on tilattu ja tulossa vaippapusseja, siteitä, pesulappuja, 1-koon kuoria ja kuivaksiopetteluhousuja. 

Talvikausi 20-21. Ompelijamme valmistavat tuotteita lisää varastoon normaaliin tapaan etätyönä.  Tilaustyönä on saatavilla vaippoja, kuivaksiopetteluhousuja, vaippakuoria ja kastemekkoja. Valmistusaika on noin 2 viikkoa. Kesä-, heinä- ja joulukuussa ei tehdä tilaustöitä. Turun puoti on suljettu. 

Suurin osa tuotteistamme  mahtuu kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Tarvittaessa voidaan laittaa vaikka useampi kirje, jotta vältyt postikäynniltä. Ellei kaikki tule perille kerralla, odottele rauhassa muutama päivä, posti saattaa jakaa paksumpia kirjeitä eri päivinä. Voit myös laittaa meille kyselyä mahtuuko haluamasi tuotteet kuorissa. Voit valita myös kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. 

Kuorissa mahtuu hyvin siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Kuoressa ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja tms, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Posti tuo ja posti vie. 

Tervetuloa ostoksille!

Toimitusaika:

Kaikki sivuiltamme löytyvät tuotteet ovat heti valmiita postitettaviksi omavalinta- ja mittatilaustuotteita lukuun ottamatta. Myös mustat ja valkoiset liivinsuojat ovat aina tilattavissa, tarvittaessa niitä saadaan viikon sisään lisää ompelusta, jos ovat tilapäisesti loppuneet. Toimitusaikapoikkeamat löytyvät tämän sivun ylälaidasta, silloin kun niitä on. 

Lähtevä posti noudetaan maanantaisin ja torstaisin. Kirjepostin kulkuaika vaihtelee postilla. Pääsääntöisesti kirjeetkin ovat kulkeneet ripeästi perille, mutta aluekohtainen vaihtelu on suurta päivästä yli viikkoon. Jos toimituksella on kiire, valitse pakettitoimitus joko Postiin tai pakettiautomaattiin. Jos valitsemasi automaatti on täynnä, Posti toimittaa paketin automaattiin, jossa on tilaa. Tähän valintaan emme voi vaikuttaa. Tilaamalla tuotteet Postiin, saat ne varmimmin juuri siihen Postiin mihin olet paketin halunnutkin.

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin kirjeenä tai pakettina. Hyvin kevyet ja pienet tuotteet kannattaa tilata kirjeenä. 

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja konelajittelu. Omat tuotteemme pakataan biohajoavaan sellofaaniin, jonka voi hävittää kompostissa, biojätteessä tai polttokelpoisessa jätteessä paikkakunnasta riippuen. Kirjekuoret hävitetään paperijätteessä ja pahvilaatikot kartonkijätteessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo hankitut muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Uusiokäytämme myös mahdollisuuksien mukaan pahvilaatikoita. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet ostajakuntansa, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Navigointi:

Pöytäkoneella sivuilla navigoidaan valitsemalla etusivulla ensin tuoteryhmät yläpalkista ja sen jälkeen pääset liikkumaan vasemman laidan valikosta. Mobiilissa valikko löytyy kolmen viivan alta. Sivusto on rakennettu siten että voit suoraan klikkailla suurimman osan tuotteista osta näppäimestä ostoskoriin ilman lisävalintoja. Valintavaihtoehdot ovat lähinnä tilausvaipoissa ja joissain muissa tuotteissa, joissa on hyvin paljon esim. kokovaihtoehtoja.

Tuotteillamme on varastosaldot pääosassa tuotteita. Tuotteet varautuvat vasta maksuvaiheessa sinulle. Tällä pyritään estämään ylimyyntejä ja päällekkäisiä varauksia. 

Tervetuloa!