KESÄ 2021 on täällä! 

Postin ja Matkahuollon lähtöpäivät ovat ma, (ti/ke) ja to. 

Juhannusviikolla postipäivät ovat ma ja ke. 

Kesällä tilauksia lähtee ainakin maanantaisin ja torstaisin. Paketit napataan mukaan usein myös tiistaina ja/tai keskiviikkona Postin ohi ajaessa. Jos olet lähdössä matkalle, huomioithan, että Posti säilyttää paketteja enää 5 arkipäivää. Tarvittaessa ilmoita reissusta meille, niin voimme lähettää tilauksesi vasta kun palaat kotiin.

Kesällä verkkokauppamme on auki normaalisti. Pakkaamme arkiaamuina (ma-to). Muina aikoina meidät bongaa laiturilta onkimassa, lintuja bongaamasta, eväs- tai museoretkeltä, uimarannalta tai grillin ääreltä, se on selvää. Tilausompelijamme kuopsuttaa kesän puutarhassaan, joten tilaustöitä saa taas elokuussa. Ompelimossa ovat vuorotellen töissä kesällä, joten varaston täydennystä saadaan aina silloin tällöin. Ihanaa kesää kaikille!

Postitus: Jos haluat tilauksesi mahdollisimman nopeasti, valitse pakettitoimitus. Voit valita myös Postin kotipaketin, jolloin paketti tuodaan kotiovellesi. Suurin osa tuotteistamme voidaan lähettää myös 1-2 kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. 

Kirjeenä mahtuu siteet, liivinsuojat, pesulaput, tiskirätit, vaippakuoret, uikkarit, kuivaksiopetteluhousut, bodyt, pipot, sukat, tumput, taskut, pussukat, kokolaput, neulat, peg suojat. Kirjeenä ei voida lähettää pesuaineita, kosmetiikkaa, kastemekkoja, keskosvaatepakkauksia, harsoja, kantoliinoja, unipusseja, kuivaliinoja, leluja, kuukuppeja ja muita, jotka ovat yli 3 cm paksuisia. Nämä lähetetään automaattisesti pakettina Postin noutopisteeseen, vaikka olisit valinnut kirjetoimituksen. 

Turun puoti on suljettu toistaiseksi. 

Toimitus- ja maksutavat:

Maksutavat: Pankkipainikkeet, Mobile Pay, Siirto, Collector, Visa ja Mastercard

Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Postin pakettina tai kirjeenä.

Pakkausmateriaalien kierrätys: 

Vältämme turhaa pakkaamista, mutta postitettavan lähetyksen on kestettävä kuljetus ja lajittelu. Erilaiset setit on myös pakattu erikseen, jotta settiin kuuluvat tuotteet löytyvät helposti varastollamme. Tuhannesta erilaisesta pesulapusta on pakkausvaiheessa haastavaa ja hidasta löytää muutoin oikeat. Tuotteet voidaan toimittaa myös pakkaamattomina, kun mainitset asiasta tilauksen teon yhteydessä. Toimitus on silloin aina pakettina joko kartonkipussissa tai pahvilaatikossa. Kirjekuoret hävitetään paperijätteessä ja pahvilaatikot ja tukipahvit kartonkijätteessä. Epäekologiseksi muovi muuttuu silloin kun se jo uutena ja käyttämättömänä hävitetään, joten käytämme myös jo aiemmin hankitut tuhannet muoviset postipussit pakkausmateriaalina. Ompelutoiminnassa hyödynnetään pienetkin tilkut ja tuotteet leikataan siten ettei hukkapaloja juurikaan synny. Myös kakkoslaatuiset tuotteet ovat löytäneet kodin, käyttökelvottomia emme myy. Lajittelemme myös muut pakkaus- ja tuotantojätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Kankaiden pesussa käytämme vain hajusteettomia pesuaineita, yhteisen ilmamme parhaaksi. 

Laitathan sähköpostia, tekstiviestiä tai what's up viestiä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiin liittyen, niin vastaan sinulle sopivan hetken tullen. Puhelin päivystää äänettömällä pakettiliikennettä varten, markkinointipuheluiden jatkuva tulva on pakottanut meidät tähän. Soitan sinulle, jos näin erikseen toivot! 

Tervetuloa!