AUKIOLOAJAT: 

Tulen käymään puodilla alla olevina aikoina. 

MA 25.6. klo 11

TO 28.6. klo 11

MA 2.7. klo 11

TO 5.7. klo 11

Voit tulla näinä aikoina noutamaan tilauksia tai ostoksille. Olen puodilla yleensä noin tunnin verran, mutta lähden kun olen hommani saanut hoidettua. Kannattaa siksi tulla heti ilmoitettuna kellonaikana. Varmistathan tästä vielä ennen lähtöäsi ettei ole tullut viime hetken muutosta aikatauluun esim sairastumisen vuoksi. 

Puoti on auki touko-syyskuussa yllä olevien aikojen lisäksi sopimuksen mukaan. Puotipäiviä ilmestyy tänne näkyviin joka viikko, sekä myös viime hetkillä silloin kun olemme muutenkin puodille tulossa. Jos haluat tulla paikanpäälle omalla ajallasi vaikkapa vauvatarvikehankinnat mielessä, ota reilusti vaan yhteyttä, tulen mielelläni kun tarvitaan. Varaathan oman aikasi kuitenkin hyvissä ajoin viimeistään edellisenä päivänä, sillä minulla on noin tunnin matka puodille enkä pääse aina lähtemään ihan samantien. Sähköpostilla tavoitat nopeimmin, sillä puotipuhelinta ei kuljeta mukanani. Kesän ajan verkkokauppa toimii normaalisti, postituksia on pari kertaa viikossa.

Ostaminen ja oma valinta -tuotteet:

Tuotteitamme on tilattavissa täältä verkkokaupastamme sekä tilaustuotteita voi tilata myös sähköpostitse/soittamalla. Puodilla on pääsääntöisesti samoja tuotteita kuin verkkokaupassakin, vaipoista on mallivaipat eri kokoineen. Kuivaksiopetteluhousuja löytyy jonkin verran suoraan hyllystä. Taskuvaipat ja oma toive -tuotteet valmistuvat pääsääntöisesti seuraavaksi viikoksi omien toiveiden/mittojen pohjalta. 

Maksutavat puodilla ovat pankkikortti, Visa, Mastercard ja käteinen. Jos haluat tuotteet Collector laskulle, tilaa tuotteet ennakolta verkkokaupan kautta ennen noutoa. Tilauksen voi tehdä tullessaan myös puodin koneella, jolloin käytössä on kaikki verkkokaupan maksutavat, tarvitset silloin pankkitunnukset mukaasi. 

Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC tsto 22. 20100 Turku. 

Miten löydät meille:

Käynti Rauhankadulta 14b kerrostalon oikean puoleisesta porttikongista takapihalle, jossa C -rapun sisäänkäynti suoraan edessä. Ulko-ovesta pääsee sisään 15.30 saakka, sen jälkeen soita ovikelloa toimistohotelli 3. Katso kuvat alempaa.

Toimistohotelli 3, on heti ala-aulassa käytävän oikealla puolella. Toinen ovikello on löytyy aulasta oven pielestä, soita sitä. Toimitilamme on käytävän perällä huone 22. Toimistohotellissa on useita muitakin työtiloja, joten oven voi avata myös joku muu täällä työskentelevä. Kerrot vaan ovella että olet tulossa meille. 

Rakennukseen pääsee ramppia pitkin myös vaunuilla. Pysäköintipaikkoja on ollut hyvin tarjolla Rauhankadulla talon edustalla. Jos pelkästään noudat tilauksesi etkä halua tai ehdi tulla tutustumaan sisälle asti, voimme tuoda tilauksen sinulle takapihalle/kadun varteen, ettei sinun tarvitse purkaa lapsia autosta, jos liikut heidän kanssaan. Lapset ovat toki myös tervetulleita myymälään, mutta eläinten tuonti on kiellettyä. Ulkoa noudoista kannattaa sopia etukäteen, jotta tiedämme varautua kurkkimaan puhelimesta viestejä. Soita vielä puotipuhelimeen 045 8675 480 kun olet paikalla.

Bussilla: 

Puutarhakatu, pysäkki 205 ja 206 (172) 

linjat:

12 Härkämäki (Varissuo) vuoroväli 20 min ja 

221 Mylly (Kaarina) vuoroväli 1 tunti

Humalistonkatu Omenahotellin jälkeinen pysäkki 150 (145) rauhankadun päässä

linjat:

32 ja 42 Pansio/Perno (Varissuo) vuoroväli 10 min

220 Mylly (Yo-kylä) vuoroväli 1 tunti.

(Suluissa paluupysäkin numero ja bussin päätepysäkki paluumatkalla.)

Kävellen: 

Kauppatorilta on matkaa reilu 10 minuutin kävelyn verran. Eerikinkatua satamaan päin, humalistonkatua oikealle eli rautatieasemalle päin, Rauhankatua vasemmalle. Toiseksi viimeinen talo ennen Koulukatua. 

Rautatieasemalta matkaa on muutama minuutti kävellen.


Rauhankatu 14 b talossa on mm eläinlääkäriasema kadun puoleisessa kellarissa. 

Tästä C -portista takapihan puolelle

Portin jälkeen näet C-rapun edessäsi. 

Oven takaa löytyy ala-aula. Oikealla on toimistohotelli 3.

Soita tässä ovikelloa toimistohotelli 3. 

Joku meistä täällä työskentelevistä tulee avaamaan. 

Kerrot vain että tulet meille.

Huoneemme on käytävän perällä nro 22. 


Tervetuloa!