Turun puoti on toistaiseksi suljettu. Verkkokauppa jatkaa normaalisti. Ensisijaisesti haluamme kuitenkin säilyttää työntekijöiden työpaikat, siksi tämä vähemmän kirpaiseva ratkaisu tehdään ensin ja varastoja yhdistellään ja karsitaan kuluja. Postitukset ja muu toiminta jatkuu ihan normaalisti. Posti tuo ja Posti vie kotiovelta kotiovelle tarpeen mukaan. Toivottavasti saamme puodin vielä auki syksymmällä.

Ostaminen:

Tuotteitamme on tilattavissa täältä verkkokaupasta. Puodilla on pääsääntöisesti samoja tuotteita kuin verkkokaupassakin. 

Maksutavat puodilla ovat pankkikortti, Visa, Mastercard ja käteinen.

Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC tsto 22, 20100 Turku. 

Miten löydät meille:

Käynti Rauhankadulta 14b kerrostalon oikean puoleisesta porttikongista takapihalle, jossa C -rapun sisäänkäynti suoraan edessä. Ulko-ovesta pääsee sisään 15.30 saakka ilman ovikellon soittoa, sen jälkeen soita ovikelloa toimistohotelli 3. Katso kuvat alempaa.

Toimistohotelli 3, on heti ala-aulassa käytävän oikealla puolella. Toinen ovikello on löytyy aulasta oven pielestä, soita sitä. Toimitilamme on käytävän perällä huone 22. Toimistohotellissa on useita muitakin työtiloja, joten oven voi avata myös joku muu täällä työskentelevä. Kerrot vaan ovella että olet tulossa meille. 

Rakennukseen pääsee ramppia pitkin myös vaunuilla ja pyörätuolilla. Pysäköintipaikkoja on ollut hyvin tarjolla Rauhankadulla talon edustalla. Jos pelkästään noudat tilauksesi etkä pääse tulemaan sisälle asti, voimme tuoda tilauksen sinulle takapihalle/kadun varteen, ettei sinun tarvitse purkaa lapsia autosta, jos liikut heidän kanssaan. Lapset ovat toki myös tervetulleita myymälään, mutta eläinten tuonti on kiellettyä. Ulkoa noudoista kannattaa sopia etukäteen, jotta tiedämme varautua kurkkimaan puhelimesta viestejä. Meillä voit myös tarvittassa imettää/syöttää vauvan tai vaihtaa vaipan. Taukotilassamme on myös mikro.

Bussilla: 

Puutarhakatu, pysäkki 205 ja 206 (172) 

linjat:

12 Härkämäki (Varissuo) vuoroväli 20 min ja 

221 Mylly (Kaarina) vuoroväli 1 tunti

Humalistonkatu Omenahotellin jälkeinen pysäkki 150 (145) rauhankadun päässä

linjat:

32 ja 42 Pansio/Perno (Varissuo) vuoroväli 10 min

220 Mylly (Yo-kylä) vuoroväli 1 tunti.

(Suluissa paluupysäkin numero ja bussin päätepysäkki paluumatkalla.)

Kävellen: 

Kauppatorilta on matkaa reilu 10 minuutin kävelyn verran. Eerikinkatua satamaan päin, humalistonkatua oikealle eli rautatieasemalle päin, Rauhankatua vasemmalle. Toiseksi viimeinen talo ennen Koulukatua. 

Rautatieasemalta matkaa on muutama minuutti kävellen.


Rauhankatu 14 b talo kadun puoleiselta

Tästä C -portista takapihan puolelle

Portin jälkeen näet C-rapun edessäsi. 

Oven takaa löytyy ala-aula. Oikealla on toimistohotelli 3.

Soita tässä ovikelloa toimistohotelli 3. 

Joku meistä täällä työskentelevistä tulee avaamaan. 

Kerrot vain että tulet meille.

Huoneemme on käytävän perällä nro 22. 

Tervetuloa!