Kokeilusetti 2+2+1+1 SENSITIVE

21 Tuotetta

Royalkestot valmistaa kestotuotteita myös erityisen herkkäihoisille ja hajusteyliherkille asiakkaille. Näiden tuotteiden esipesussa ei ole käytetty hajusteellisia pesuaineita. Kemiallisia hajusteita ei myöskään ole tuotanto- tai myymälätiloissa.  

Kokeilusetissä on 2 kpl phs, 2 kpl normaaliside, 1 kpl superside ja 1 kpl yöside. Kokeilusetti on kätevä aloitussetti ja sopii myös eri kokojen testaamiseen. Pääsääntöisesti kestositeidemme imukyky on vastaava tai super ja yösiteissä jopa parempi kuin vastaavan pituisissa kertasiteissä. 

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä. Pinta- ja imukankaat on esipesty tuoksuttomilla pesuaineilla 60 asteessa ja rumpukuivattu.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settien valmistus käynnistyy tammikuussa 2018. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. 

BASIC mallistoon tuote päätyy jos se on valmistettu muualla kuin meillä kotona, tuotteessa on käytetty kierrätyskangasta, jotka on jossain vaiheessa mahdollisesti pesty tuoksullisella pesuaineella tai kangas on säilytetty yhdessä hajusteellisella pestyn kankaan kanssa samassa kaapissa. Näille tuotteille ei voida tästä syystä taata täyttä hajusteettomuutta, vaikka todennäköisesti mitään tuoksua ei ole. Mitään tuoksuja meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä. Hajusteyliherkille suosittelemme SENSITIVE malliston tuotteita.

  • Näkymä