Kokeilusetti 2+2+1+1 SENSITIVE

5 Tuotetta

Royalkestot valmistaa kestotuotteita myös erityisen herkkäihoisille ja hajusteyliherkille asiakkaille. Näiden tuotteiden esipesussa ei ole käytetty hajusteellisia pesuaineita. Kemiallisia hajusteita ei ole myöskään tuotanto- tai myymälätiloissa.  

Sensitive settien ollessa loppu tästä valikosta, löydät yksittäistuotteista lisää vaihtoehtoja. Erityisen tuoksuyliherkille valmistan tuotteita myös tilauksesta hajusteettomassa kodissamme. 

Seteissä voi olla kaikki tuotteet samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista sekä kakkoslaatua. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista.

BASIC siteet on perusvalikoimaamme, näissä voi olla esim. ryppyä tai pientä tikkausvikaa, esim jatkoskohta. Settejä ompelee useampi ompelija, eikä näille voida taata hajusteettomuutta, koska käytössä voi olla hajusteellisia ihonhoito tai pesuaineita. Karvaisia eläimiä ei kenelläkään ole. 

ECO siteet on tehty kierrätyspintamateriaaleista, imut ja kosteussulku on uusia. Kankaan aikaisemmissa pesuissa on saatettu käyttää hajusteellista pesuainetta.

SENSITIVE siteet on tehty hajusteettomassa ympäristössä ja kankaat on esipesty hajusteettomalla pesuaineella. Sensitive seteistä löydät myös sävysävyyn setit, joissa kaikki tuotteet on samaa kuosia ja materiaalia. 

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 28 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs, megaside 3 krs ja yöside 3 krs. Super, mega ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Jos tässä alla ei näy yhtään settiä, ovat ne tältä erää loppu. Eco ja basic settejä tehdään pari kertaa vuodessa. Sensitivenä on saatavilla vuoden ympäri. Yksitäistuotteista voit koota juuri sellaisen setin kuin haluat. 

  • Näkymä