Pikkuhousunsuoja 6 kpl setti SENSITIVE

18 Tuotetta

Pipkkuhousunsuojat päivittäishygieniaan, valkovuotoon ja kuukautiskupin tai tamponin lisävarmistukseksi

Royalkestot valmistaa kestotuotteita myös erityisen herkkäihoisille ja hajusteyliherkille asiakkaille. Näiden tuotteiden esipesussa ei ole käytetty hajusteellisia pesuaineita. Kemiallisia hajusteita ei ole myöskään tuotanto- tai myymälätiloissa.  

Phs (pikkuhousunsuoja) noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Oma nenäni reagoi kaikkiin tuoksuihin ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settejä. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. Kankaiden esipesu on tietenkin myös hajusteeton.

BASIC malliston tuote on ihan samanlainen kuin sensitivekin, mutta sille ei voida taata täyttä hajusteettomuutta. Basic sarjan tuotteissa käytetään myös kierrätyskankaita (eco mallisto), otamme myös vastaan ylijäämäpaloja kangaskaupoilta ja yksityisiltä. Hyödynnämme paloja antaen niille uuden elämän tuotteissamme sen sijaan että ne joutuisivat roskiin. Tällaiset kankaat on jossain vaiheessa ehkäpä pesty tuoksullisella pesuaineella tai säilytetty hajusteellisella pestyn vieressä. Superherkälle nenälle pienikin hajustemäärä on liikaa ja siksi olemme jakaneet sidetuotteet kahteen ryhmään. Mitään hajusteita meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä ja kankaiden esipesu on hajusteeton.

  • Näkymä