Yösiteet sensitive trikoo ja muut puuvillat

26 Tuotetta

Valmistamme sensitive kestositeet tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta, huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn ja myöhemmän kutistumisen vähentämiseksi.

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 32 cm, leveys 7,5 cm, imuna kolme kerrosta paksua flanellia. Tuote sopii runsaaseen vuotoon, yökäyttöön sekä synnytyksen jälkivuotoon. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. 

BASIC malliston tuote on ihan samanlainen kuin sensitivekin, mutta sille ei voida taata täyttä hajusteettomuutta. Basic sarjan tuotteissa käytetään myös kierrätyskankaita (eco mallisto). Tällaiset kankaat on jossain vaiheessa ehkäpä pesty tuoksullisella pesuaineella tai säilytetty hajusteellisella pestyn vieressä. Mitään hajusteita meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä ja kankaiden esipesu on hajusteeton.

  • Näkymä
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Ruusu sininen
9,00 €
9,00 €
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Pilkku sininen
9,00 €
9,00 €
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Kiehkura punainen
Uusi
Yöside joustocollege SENSITIVE Kauris minttu
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Omenankukka lime
9,00 €
9,00 €
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Ongella minttu
9,00 €
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Punainen kukka
9,00 €
9,00 €
Uusi
Yöside trikoo SENSITIVE Piirroskukka musta