Yösiteet sensitive trikoo

18 Tuotetta

Valmistamme sensitive kestositeet tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta, huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn ja myöhemmän kutistumisen vähentämiseksi.

Ymmärrämme tämän erityisherkkyyden tuoman hankaluuden elämässä omasta kokemuksesta ja tästä syystä koko tuotanto siirtyy tuoksuttomiin pesuaineisiin sitä mukaa kun uutta tehdään. Meillä ei ole myöskään allergiaa aiheuttavia eläimiä kodeissamme tai tuotantotiloissamme, joten sensitive tuotteemme sopivat myös eläinallergiseen talouteen. Poikkeuksen tekee basic- ja eco mallistomme, emme voi taata että esim kierrätyskankaat olisivat takuuvarmasti pesty hajusteettomasti joka kerta, vaikka kankaat meillä vielä pestäänkin. Yliherkän kannattaa siksi valita sensitive malliston tuotteet.

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 32 cm, leveys 7,5 cm, imuna kolme kerrosta paksua flanellia. Tuote sopii runsaaseen vuotoon, yökäyttöön sekä synnytyksen jälkivuotoon. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.

  • Näkymä