Kestosidesetit

Settejä on erilaisia. 6 kpl phs pikkuhousunsuojasettejä, 6 kpl normaalisidesettejä sekä 6 kpl kokeilusettejä, joissa on 2 phs, 2 normaalisidettä, yksi superside ja yksi mega- tai yöside. Seteissä voi olla myös satunnaisesti kakkoslaatuisia tuotteita. Katso otsikkoriviltä ja kuvasta tarkemmin millainen setti on kyseessä. Kokeilusetillä pääset kokeilemaan eri koot ja voit tilata jatkossa sitä kokoa joka omassa käytössäsi on paras. Ostamalla valmiin setin, säästät yksittäisiin verrattuna. Settejä on rajoitetusti.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 28 cm ja yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs, megaside 3 krs ja yöside 3 krs. Super, mega ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle. Muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. Tuotteet valmistetaan hajustevapaassa ympäristössä. Sensitive mallistoa saa settien lisäksi yksittäistuotteina.

ECO mallistossa käytetään osittain kierrätyskankaita (pintakankaat). Näissä voi olla pesuaineen tuoksua, lievää värien kulumaa tai ryppy, korjattu sauma tai pieni ompeluvika, joka ei estä käyttöä. Ekomallistoon käytetään myös uusia kakkoslaadun kankaita, joissa on vaikkapa printtivika. Emme heitä käyttökelpoisia roskiin, vaan nämäkin tuotteet löytävät käyttäjän.