6 kpl kestosidesetit

Settejä on kolmenlaisia. 6 kpl phs pikkuhousunsuojasettejä, 6 kpl normaalisidesettejä sekä 6 kpl kokeilusettejä, joissa on 2 phs, 2 normaalisidettä, yksi superside ja yksi yöside. Kokeilusetillä pääset kokeilemaan eri koot ja voit tilata jatkossa sitä kokoa joka omassa käytössäsi on paras. Vielä voit valita BASIC tai SENSITIVE settien välillä.

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yösoide 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. 

Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. 

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settien valmistus käynnistyy tammikuussa 2018. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. 

BASIC mallistoon tuote päätyy jos se on valmistettu muualla kuin meillä kotona, tuotteessa on käytetty kierrätyskangasta, jotka on jossain vaiheessa mahdollisesti pesty tuoksullisella pesuaineella tai kangas on säilytetty yhdessä hajusteellisella pestyn kankaan kanssa samassa kaapissa. Näille tuotteille ei voida tästä syystä taata täyttä hajusteettomuutta, vaikka todennäköisesti mitään tuoksua ei ole. Mitään tuoksuja meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä. Hajusteyliherkille suosittelemme SENSITIVE malliston tuotteita.