Normaalisiteet SENSITIVE

Valmistamme sensitive kestositeet tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta, huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn ja myöhemmän kutistumisen vähentämiseksi.

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 22 cm, leveys 7-7,5 cm, imuna 2 kerrosta paksua flanellia. Tuote sopii vähäiseen vuotoon ja päivittäishygieniaan sekä kuukupin lisävarmistukseksi. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.

Hinta on per kappale.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. Pitkään harkitsimme tarvitseeko koko tuotantomme olla ehdottoman hajusteetonta. Sensitive mallistoa valmistetaan jatkossa useamman ompelijan voimin, jotta voimme vastata kysyntään. Tästä syystä emme voi taata että ompeluympäristö on täysin hajuton jokaisen ompelijan kohdalla. Ympäristössä voi olla ruuan tai kahvin tuoksua, ompelijan ihovoiteesta tai suihkugeelistä saattaa myös löytyä hentoista tuoksua. Voimakkaita tuoksuja kukaan meistä ei käytä. Päädyimme siihen että superherkälle valmistan tuotteet tilauksesta täysin hajusteettomassa ympäristössä ja muu valikoima saa luvan altistua vaikkapa hentoiselle iltapäiväkahvin aromille. Emmehän pysty takaamaan sitäkään että postin matkassa kyyti olisi täysin hajutonta.