PHS pikkuhousunsuojat SENSITIVE

Valmistamme sensitive kestositeet tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta, huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn ja myöhemmän kutistumisen vähentämiseksi.

Ymmärrämme tämän erityisherkkyyden tuoman hankaluuden elämässä omasta kokemuksesta ja tästä syystä koko tuotanto siirtyy tuoksuttomiin pesuaineisiin sitä mukaa kun uutta tehdään. Meillä ei ole myöskään allergiaa aiheuttavia eläimiä kodeissamme tai tuotantotiloissamme, joten sensitive tuotteemme sopivat myös eläinallergiseen talouteen. Poikkeuksen tekee basic- ja eco mallistomme, emme voi taata että esim kierrätyskankaat olisivat takuuvarmasti pesty hajusteettomasti joka kerta, vaikka kankaat meillä vielä pestäänkin. Yliherkän kannattaa siksi valita sensitive malliston tuotteet. 

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 17 cm, leveys 6-6,5 cm, imuna kerros paksua flanellia. Tuote sopii vähäiseen vuotoon ja päivittäishygieniaan sekä kuukupin lisävarmistukseksi. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.

Hinta on per kappale.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. Pitkään harkitsimme tarvitseeko koko tuotantomme olla ehdottoman hajusteetonta. Sensitive mallistoa valmistetaan jatkossa useamman ompelijan voimin, jotta voimme vastata kysyntään. Tästä syystä emme voi taata että ompeluympäristö on täysin hajuton jokaisen ompelijan kohdalla. Ympäristössä voi olla ruuan tai kahvin tuoksua, ompelijan ihovoiteesta tai suihkugeelistä saattaa myös löytyä hentoista tuoksua. Voimakkaita tuoksuja kukaan meistä ei käytä. Päädyimme siihen että superherkälle valmistan tuotteet tilauksesta täysin hajusteettomassa ympäristössä ja muu valikoima saa luvan altistua vaikkapa hentoiselle iltapäiväkahvin aromille. Emmehän pysty takaamaan sitäkään että postin matkassa kyyti olisi täysin hajutonta.