Yöside bambu hajusteeton

4 Tuotetta

Kaikki yksittäiset kestositeet valmistetaan v 2017 mallistosta alkaen tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta. Huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn vähentämiseksi.

Halutessasi voimme pestä tuoksuttomasti vielä kertaalleen myös valmiit tuotteet ennen toimitusta. Ymmärrämme tämän erityisherkkyyden tuoman hankaluuden elämässä omasta kokemuksesta ja tästä syystä koko tuotanto siirtyy tuoksuttomiin pesuaineisiin sitä mukaa kun uutta tehdään. Meillä ei ole myöskään allergiaa aiheuttavia eläimiä kodeissamme tai tuotantotiloissamme, joten tuotteemme sopivat myös eläinallergiseen talouteen.

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 32 cm, leveys 7,5 cm, imuna kolme kerrosta paksua flanellia. Tuote sopii runsaaseen vuotoon, yökäyttöön sekä synnytyksen jälkivuotoon. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.


  • Näkymä