Normaaliside sensitive trikoo

56 Tuotetta

Valmistamme sensitive kestositeet tuoksuttomilla pesuaineilla pestyinä. Pesemme aina imukankaat sekä runsaasti kutistuvat pintakankaat ennen ompelua. Käytämme tuotteiden pesussa hajustamatonta pesuainetta, huuhteluaineita emme käytä. Kankaat myös rumpukuivataan irtopölyn ja myöhemmän kutistumisen vähentämiseksi.

Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 

Pituus noin 22 cm, leveys 7-7,5 cm, imuna kaksi kerrosta paksua flanellia. Tuote sopii vähäiseen vuotoon ja päivittäishygieniaan sekä kuukupin lisävarmistukseksi. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, muovinen kam neppikiinnitys pikkuhousun ympäri.

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. 

BASIC malliston tuote on ihan samanlainen kuin sensitivekin, mutta kankaalle ei voida taata täyttä hajusteettomuutta. Basic sarjan tuotteissa käytetään myös kierrätyskankaita (eco mallisto). Tällaiset kankaat on jossain vaiheessa ehkäpä pesty tuoksullisella pesuaineella tai säilytetty hajusteellisella pestyn vieressä. Mitään hajusteita meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä ja kankaat esipestään meillä hajusteettomasti aina ennen ompelua.

  • Näkymä
6,00 €
6,00 €
6,00 €
6,00 €
6,00 €
6,00 €