Pikkuhousunsuoja 6 kpl setti BASIC

Pikkuhousunsuoja setit basic mallina poistuvat valikoimastamme kun jäljellä olevat setit ovat loppuneet. Keskitymme jatkossa yksittäistuotteisiin, sensitive setteihin sekä kokeilusetteihin.

Pikkuhousunsuojista on helppoa aloittaa oma kestoilu kuukautisten välipäivinä. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Seteissä voi olla kaikki tuotteet samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. 

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Toisinaan kysyntä ylittää tarjonnan ja tuote on loppunut varastostamme. Tätä tuotetta löytyy myös yksittäisinä sensitive mallistosta.