Normaaliside 6 kpl setti

11 Tuotetta

Seteissä voi olla kaikki tuotteet samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista sekä kosmeettista kakkoslaatua, eli ryppy tai taite reunalla. Vika ei haittaa käyttöä. Settien tuotteita ei vaihdeta. 

Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihon hyvinvoinnista, kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää.

BASIC siteet on perusvalikoimaamme, jota ompelee useampi ompelija. 

ECO siteet on tehty kierrätyspintamateriaaleista, imut ja kosteussulku on uusia. Kankaan aikaisemmissa pesuissa on saatettu käyttää hajusteellista pesuainetta.

SENSITIVE tuotteet on sopivia hajusteyliherkille. Nämä on tehty hajustevapaassa ympäristössä ja esipesty hajusteettomasti.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 28 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs, megaside 3 krs ja yöside 3 krs. Super, mega ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.


  • Näkymä