Normaaliside 6 kpl setti BASIC

2 Tuotetta

Seteissä voi olla kaikki tuotteet samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Basic vai sensitive?

SENSITIVE mallistossamme on valikoimamme yksittäistuotteet sekä valmiita saman kuosin settejä. Sensitive mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle, sillä malliston tuotteet tehdään allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jonne ei myöskään saa tuoda karvaisia lemmikkieläimiä. Olen itse tuoksuyliherkkä ja hajusteettomuus on ehdoton edellytys että voin tätä työtä tehdä.

BASIC malliston tuotteet ovat vastaavia kuin Sensitive malliston tuotteet. Basic mallistossa on tuotteita myös kierrätyskankaista (mahdollinen pesuaineen tuoksu), kakkoslaatuisia tuotteita, poistuvia aikaisempien kausien kuoseja, yksittäiskappaleita ja sekalaisista kuoseista koostuvia settejä. 

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi, voit tilata kokeilusetin jolla pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaalia tai voit tilata useamman kokeilusetin. Kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa ja uutta tulee joka viikko. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Basic Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme. 

  • Näkymä
-15%
Päiväsiteet BASIC 6 kpl setti trikoo nro 9
30,60 € 36,00 €
-15%
Päiväsiteet BASIC 6 kpl setti trikoo nro 10 coolmax
30,60 € 36,00 €