Kokeilusetti 2+2+1+1 setti BASIC

36 Tuotetta

Ehdottomasti suosituin settimme. Moni aloittaa tästä kokeilusetistä, jossa on kaikki koot edustettuina ja tilaa sen jälkeen itselleen sopivammat koot ja setit. Seteissä voi olla kaikki samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. 

Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista ja saattavat vähentää ihoärsytyksen ja kutinan lisäksi myös hiivatulehduksia. Kestositeet on hyvä valinta myös synnytyksen jälkivuotoon. Kokeilun jälkeen et vanhoja enää kaipaa. Kangas on ihoa vasten miellyttävämpi kuin kertakäyttöiset ihoa kuivattavat siteet. 

Kestositeemme ovat erittäin imukykyisiä. Monet asiakkaamme ovat kertoneet että imukykyä on huomattavasti kertakäyttöisiä enemmän. Asiakkaamme, joilla on runsaat vuodot,  ovat kertoneet että tästä syystä myös yöunet ovat parantuneet, koska sidettä ei tarvitse juosta vaihtamassa jatkuvasti.

Phs noin 17 cm, normaali 22 cm, super 25 cm, yö 32 cm. Tämän valikon tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli. Runsaasti kutistuvat imukankaat on esipesty ennen ompelua. Muovinen Kam neppikiinnitys. Käytämme BASIC seteissä myös kierrätys- ja pesutestikankaita. 

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia. 

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settien valmistus käynnistyy tammikuussa 2018. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. 

BASIC mallistoon tuote päätyy jos se on valmistettu muualla kuin meillä kotona, tuotteessa on käytetty kierrätyskangasta, jotka on jossain vaiheessa mahdollisesti pesty tuoksullisella pesuaineella tai kangas on säilytetty yhdessä hajusteellisella pestyn kankaan kanssa samassa kaapissa. Näille tuotteille ei voida tästä syystä taata täyttä hajusteettomuutta, vaikka todennäköisesti mitään tuoksua ei ole. Mitään tuoksuja meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä. Hajusteyliherkille suosittelemme SENSITIVE malliston tuotteita.

  • Näkymä