Kokeilusetti 2+2+1+1 setti

14 Tuotetta

Moni aloittaa tästä kokeilusetistä, jossa on yleisimmät koot edustettuina ja tilaa sen jälkeen itselleen sopivammat koot yksittäisistä. 

Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista ja saattavat vähentää ihoärsytyksen ja kutinan lisäksi myös hiivatulehduksia. Kestositeet on hyvä valinta myös synnytyksen jälkivuotoon. Kangas on ihoa vasten miellyttävämpi kuin kertakäyttöiset ihoa kuivattavat siteet. 

Kestositeemme ovat erittäin imukykyisiä. Monet asiakkaamme ovat kertoneet että imukykyä on huomattavasti kertakäyttöisiä enemmän. Asiakkaamme, joilla on runsaat vuodot,  ovat kertoneet että tästä syystä myös yöunet ovat parantuneet, koska sidettä ei tarvitse juosta vaihtamassa jatkuvasti.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 28 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs, megaside 3 krs ja yöside 3 krs. Super, mega ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

  • Näkymä
-20%
Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE neulos kukka musta
30,40 € 38,00 €
-20%
Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE trikoo Sydämet pinkki