Kokeilusetti 2+2+1+1 setti

66 Tuotetta

Ehdottomasti suosituin settimme. Moni aloittaa tästä kokeilusetistä, jossa on kaikki koot edustettuina ja tilaa sen jälkeen itselleen sopivammat koot ja setit. Seteissä voi olla kaikki samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. Jos haluat tietyt materiaalit, tilaa yksittäiset tuotteet.

Phs noin 17 cm, normaali 22 cm, super 25 cm, yö 32 cm. 

Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista ja saattavat vähentää ihoärsytyksen ja kutinan lisäksi myös hiivatulehduksia. Kestositeet on hyvä valinta myös synnytyksen jälkivuotoon. Kokeilun jälkeen et vanhoja enää kaipaa. Kangas on ihoa vasten miellyttävämpi kuin kertakäyttöiset ihoa kuivattavat siteet. 

Kestositeemme ovat erittäin imukykyisiä. Monet asiakkaamme ovat kertoneet että imukykyä on huomattavasti kertakäyttöisiä enemmän. Asiakkaamme, joilla on runsaat vuodot,  ovat kertoneet että tästä syystä myös yöunet ovat parantuneet, koska sidettä ei tarvitse juosta vaihtamassa jatkuvasti.

Tämän valikon tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli. Runsaasti kutistuvat imukankaat on esipesty ennen ompelua. Muovinen Kam neppikiinnitys

Käytämme seteissä myös kierrätys- ja pesutestikankaita. Huom! Hajusteettomat tuotteet toistaiseksi vain yksittäistuotteina, seteissä voi olla joukossa vielä pesemättömiä tai tuoksullisella pestyjä kankaita. 

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia. 

  • Näkymä