Kokeilusetti 2+2+1+1 setti BASIC

7 Tuotetta

Moni aloittaa tästä kokeilusetistä, jossa on kaikki koot edustettuina ja tilaa sen jälkeen itselleen sopivammat koot ja setit. Seteissä voi olla kaikki samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Basic seteissä voi olla kakkoslaatuisia tuotteita. Settien tuotteita ei vaihdeta. 

Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista ja saattavat vähentää ihoärsytyksen ja kutinan lisäksi myös hiivatulehduksia. Kestositeet on hyvä valinta myös synnytyksen jälkivuotoon. Kokeilun jälkeen et vanhoja enää kaipaa. Kangas on ihoa vasten miellyttävämpi kuin kertakäyttöiset ihoa kuivattavat siteet. 

Kestositeemme ovat erittäin imukykyisiä. Monet asiakkaamme ovat kertoneet että imukykyä on huomattavasti kertakäyttöisiä enemmän. Asiakkaamme, joilla on runsaat vuodot,  ovat kertoneet että tästä syystä myös yöunet ovat parantuneet, koska sidettä ei tarvitse juosta vaihtamassa jatkuvasti.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, joko megaside 28 cm tai yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside, megaside ja yöside 3 krs. Super, mega ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Basic vai sensitive?

SENSITIVE mallistossamme on valikoimamme yksittäistuotteet sekä valmiita saman kuosin settejä. Sensitive mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle, sillä malliston tuotteet tehdään uusista hajusteettomasti esipestyistä pinta- ja imukankaista.

BASIC malliston tuotteet ovat vastaavia kuin Sensitive malliston tuotteet. Basic mallistossa on tuotteita myös kierrätyskankaista (mahdollinen pesuaineen tuoksu), kakkoslaatuisia tuotteita, poistuvia aikaisempien kausien kuoseja, yksittäiskappaleita ja sekalaisista kuoseista koostuvia settejä. 

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi, voit tilata kokeilusetin jolla pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaalia tai voit tilata useamman kokeilusetin. Kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa ja uutta tulee joka viikko. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Basic Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme. 

HUOM! Tämä tuote saattaa olla tilapäisesti loppuunmyyty. Tuotteita tehdään kuitenkin ajoittain lisää, joten käy kurkkimassa myöhemmin uudelleen. Keskitymme sensitive mallistoon ja näitä basic -settejä tehdään jatkossa vähemmän.

  • Näkymä