Kestositeet

Tuoteryhmät löydät selaamalla tätä sivua alemmas.

Kaikki Royalkestojen kestotuotteet valmistuvat Suomessa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota ihoystävälliset päivittäishygieniatuotteet edullisesti. Joko sinä olet koukussa kestoihin? Kuoseja on paljon ja materiaaleja joka tarpeeseen. Suosituimpia ovat trikoiset ja bambuiset siteet. Paksummissa materiaaleissa kuten joustofroteessa, collecessa ja velourissa on enemmän imutehoa, koska myös pintakangas toimii imukerroksena. 

Kestosuojat ovat mainio apu myös hiivatulehduksesta ja kutinasta kärsiville sekä viikkoja kestävään synnytyksen jälkivuotoon. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Näitä et enää kertakäyttöisiin vaihda. Pesemme imukankaat ja ihoa vasten tulevat kankaat 60 asteessa aina ennen ompelua tuoksuttomilla pesuaineilla. Kankaat myös rumpukuivataan myöhemmän kutistumisen estämiseksi.

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settien valmistus käynnistyy tammikuussa 2018. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. 

BASIC mallistoon tuote päätyy jos se on valmistettu muualla kuin meillä kotona, tuotteessa on käytetty kierrätyskangasta, jotka on jossain vaiheessa mahdollisesti pesty tuoksullisella pesuaineella tai kangas on säilytetty yhdessä hajusteellisella pestyn kankaan kanssa samassa kaapissa. Näille tuotteille ei voida tästä syystä taata täyttä hajusteettomuutta, vaikka todennäköisesti mitään tuoksua ei ole. Mitään tuoksuja meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä. Hajusteyliherkille suosittelemme SENSITIVE malliston tuotteita.

Jos valikoista ei löydy haluamaasi sävyä, laita meille viestiä. Valmistamme tuotteita jatkuvasti lisää, mutta silti joku väri tai materiaali saattaa välillä päästä loppumaan. Kun laitat toivetta meille, otetaan toivesävyt seuraavaksi työn alle. Mahdollista on myös pyytää kokonaan samaa sävyä olevia yksivärisiä settejä.

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi, ota yhteyttä tai tilaa kokeilusetti jolla pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaalia. Kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa ja uutta tulee joka viikko. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme. 

Valmistamme tuotteita myös tilaustuotteina, jos haluat tietyn väriset siteet tai enemmän/vähemmän imua tuotteisiin. Kysy lisää.