Kestositeet

Kaikki Royalkestojen kestotuotteet valmistuvat Suomessa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota ihoystävälliset päivittäishygieniatuotteet edullisesti. Joko sinä olet koukussa kestoihin? Kuoseja sekä värejä on paljon ja materiaaleja joka tarpeeseen. Tuotteet löydät sivun alaosasta tuote-esittelyn alta tai tietokoneella vasemmasta palkista.

Materiaalitietoa: 

Suosituimpia ovat trikoiset ja bambuiset siteet. Bambuiset ovat bambun ja puuvillan yhdistelmää. Bambua on saatavilla trikoona, neuloksena ja joustofroteena. Paksummissa materiaaleissa kuten joustofroteessa, collegessa ja velourissa on enemmän imutehoa, koska myös pintakangas toimii imukerroksena. Joustofrotee on paksumpaa ja joustavaa pitkällä lenkillä olevaa puuvillaneulosta. Collegessa nurja puoli on pitkällä lenkillä, oikea eli käyttöpuoli trikoon kaltaisesti sileäpintaista. Velourissa lenkit on katkaistu, jotta saadaan pehmeä ja samettimainen pinta. Joustofrotee, college, trikoo ja velour ovat luonnonkuitu- eli puuvillapohjaisia materiaaleja, coolmax pintaiset ovat polyesteria eli keinokuitua. 

Kestosuojat ovat mainio apu myös hiivatulehduksesta ja kutinasta kärsiville sekä viikkoja kestävään synnytyksen jälkivuotoon. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista kertakäyttöisiin verrattuna. Näitä et todennäköisesti enää kertakäyttöisiin vaihda. Sopivat mainiosti myös lievään virtsankarkailuun. Pesemme imukankaat ja ihoa vasten tulevat kankaat 60 asteessa aina ennen ompelua tuoksuttomilla pesuaineilla (Basic ja eco -mallistoissa voi olla poikkeuksia aikaisempien pesujen suhteen). Kankaat myös rumpukuivataan myöhemmän kutistumisen estämiseksi.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 30 cm ja yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Supersiteen imu on hieman kapeampi kuin mega- ja yösiteen. Super-, mega- ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot ja rypyt mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurireunaa. 

Kestositeen istuvuus on vähän kuin oikeankokoinen vaate ja siihen vaikuttaa moni seikka. Pikkuhousut antavat kehyksen siteen istuvuudelle ja ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Leveään pikkuhousun haarapalaan eivät istu kapeat siteet kuten phs, side voi mennä rullaksi, koska ei saa tukea oikeasta leveydestä. Leveä side ei pysy paikallaan selvästi kapeammissa pikkuhousuissa vaan lähtee pyörimään eikä yöside ja stringit ole paras kaveri myöskään kun muoto on ihan erilainen. Parhaiten side istuu kun pikkuhousut istuvat kuin hansikas iholle ja haarapala on max 0,5-1 cm leveämpi kuin side, tällä saadaan napakka yhdistelmä joka pysyy paikallaan. Valitse siksi ensisijaisesti side vuodon määrän mukaan ja mätsää siihen sopivat napakasti istuvat alushousut parhaan yhdistelmän saavuttamiseksi. Parhaat käyttökokemukset siteillemme on ihan perusmallisista pikkuhousuista, joissa jalantien kaari nousee hieman ylöspäin lonkalle. Yösidettä lyhyemmät siteet istuvat hyvin myös boxerimallisiin housuihin. Phs taas tarvitsee kaverikseen kohtuu kapeahaaraiset pikkuhousut. Joskus onnistunut kestoilu voi vaatia myös alushousuvarastoon uusia hankintoja. 

Basic vai sensitive?

SENSITIVE mallisto sopii erityisesti tuoksuyliherkälle. Kaikki yksittäistuotteet kuuluvat tähän mallistoon, on niissä mainittu sana sensitive tai ei. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. Tuotteet valmistetaan täysin hajustevapaassa ympäristössä. Siteet kannattaa kuitenkin pestä vielä ennen käyttöönottoa, jotta ompelu- ja leikkuupöly poistuu ja nepit löystyvät käyttöä varten. 

BASIC mallistoa on saatavilla valmiissa 6 kpl seteissä. Basic tuotteiden kankaat esipestään hajusteettomasti, mutta ompelijalla voi olla käytössään hajustettu ihonhoitotuote tai pesuaine. Tuote ei tästä syystä täytä tiukkaa Sensitive kriteeriämme. 

ECO malliston tuotteissa käytetään myös kierrätys- ja pesutestikankaita. Hyödynnämme esim. käytettyjä mutta hyväkuntoisia vaatteita materiaalina antaen niille uuden elämän tuotteissamme sen sijaan että ne joutuisivat roskiin. Eco malliston kankaat on ehkä joskus pesty hajusteellisella pesuaineella, joten ne eivät sovellu tuoksuyliherkälle. Eco mallistoa on saatavilla satunnaisesti.