Kestositeet

Tuoteryhmät löydät selaamalla tätä sivua alemmas.

Kaikki Royalkestojen kestotuotteet valmistuvat Suomessa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota ihoystävälliset päivittäishygieniatuotteet edullisesti. Joko sinä olet koukussa kestoihin? Kuoseja on paljon ja materiaaleja joka tarpeeseen. Täydennämme tuoteryhmiä jatkuvasti, mutta tilapäisesti jokin tuote/materiaali saattaa olla silti loppu. Nopeimmin saat haluamasi, kun laitat meille viestiä millaisia tuotteita etsit niin laitetaan työn alle.

Materiaalitietoa: 

Suosituimpia ovat trikoiset ja bambuiset siteet. Bambuiset ovat bambun ja puuvillan yhdistelmää. Bambua on saatavilla trikoona, neuloksena ja joustofroteena. Paksummissa materiaaleissa kuten joustofroteessa, collegessa ja velourissa on enemmän imutehoa, koska myös pintakangas toimii imukerroksena. Joustofrotee on paksumpaa ja joustavaa pitkällä lenkillä olevaa puuvillaneulosta. Collegessa nurja puoli on pitkällä lenkillä, oikea eli käyttöpuoli trikoon kaltaisesti sileäpintaista. Velourissa lenkit on katkaistu, jotta saadaan pehmeä ja samettimainen pinta. Joustofrotee, college, trikoo ja velour ovat luonnonkuitu- eli puuvillapohjaisia materiaaleja, paitsi coolmax pintaiset ovat polyesteria eli keinokuitua. Tencel on sellupohjainen muuntokuitu, jonka valmistusprosessi on puuvillaa ekologisempi.

Kestosuojat ovat mainio apu myös hiivatulehduksesta ja kutinasta kärsiville sekä viikkoja kestävään synnytyksen jälkivuotoon. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista kertakäyttöisiin verrattuna. Näitä et todennäköisesti enää kertakäyttöisiin vaihda. Pesemme imukankaat ja ihoa vasten tulevat kankaat 60 asteessa aina ennen ompelua tuoksuttomilla pesuaineilla (Basic mallistossa voi olla poikkeuksia aikaisempien pesujen suhteen). Kankaat myös rumpukuivataan myöhemmän kutistumisen estämiseksi.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, megaside 30 cm ja yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Supersiteen imu on hieman kapeampi kuin mega- ja yösiteen. Super-, mega- ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Kestositeen istuvuus on vähän kuin oikeankokoinen vaate ja siihen vaikuttaa moni seikka. Pikkuhousut antavat kehyksen siteen istuvuudelle ja ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Leveään pikkuhousun haarapalaan ei istu kapeat siteet kuten phs, side voi mennä rullaksi, koska ei saa tukea oikeasta leveydestä. Leveä side ei pysy paikallaan selvästi kapeammissa pikkuhousuissa vaan lähtee pyörimään eikä yöside ja stringit ole paras kaveri myöskään kun muoto on ihan erilainen. Parhaiten side istuu kun pikkuhousun haarapala on max 0,5-1 cm leveämpi kuin side, tällä saadaan napakka yhdistelmä joka pysyy paikallaan. Valitse siksi ensisijaisesti side vuodon määrän mukaan ja mätsää siihen sopivat napakasti istuvat alushousut parhaan yhdistelmän saavuttamiseksi. Parhaat käyttökokemukset siteillemme on ihan perusmallisista pikkuhousuista, joissa jalantien kaari nousee hieman ylöspäin lonkalle. Yösidettä lyhyemmät siteet istuvat hyvin myös boxerimallisiin housuihin. Phs taas tarvitsee kaverikseen kohtuu kapeahaaraiset pikkuhousut. Joskus onnistunut kestoilu voi vaatia myös alushousuvarastoon uusia hankintoja, varsinkin jos käytössä on kovin kapeita housuja tai stringejä ennen kestositeiden käyttöä. Tiesithän että kaikkia sidemallejamme voidaan tehdä tilauksesta antamillasi haaraleveysmitoilla eri imukyvyllä. On siis mahdollista tilata yöside vain yhdellä imukerroksella tai phs kahdella tai kolmella imukerroksella. Jokainen imukerros lisää tekee siteestä napakammin istuvan ja muodossaan pysyvän. Suosituimpia siteitä ovatkin super, mega ja yösiteet. Huoletonta kestoilua!

Basic vai sensitive?

SENSITIVE mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle. Kankaiden esipesu on meillä aina hajusteeton ja Sensitive sarjassa käytetyt kankaat ovat uusia. Pitkään harkitsimme tarvitseeko koko tuotantomme olla ehdottomasti hajuttomissa tiloissa valmistettua. Sensitive mallistoa valmistetaan jatkossa useamman ompelijan voimin, jotta voimme vastata kysyntään. Tästä syystä emme voi taata että ompeluympäristö on täysin hajuton jokaisen ompelijan kohdalla. Ympäristössä voi olla ruuan tai kahvin tuoksua, ompelijan ihovoiteesta tai suihkugeelistä saattaa myös löytyä hentoista tuoksua. Voimakkaita tuoksuja kukaan meistä ei käytä. Päädyimme siihen että superherkälle valmistan tuotteet tilauksesta täysin hajusteettomassa ympäristössä ja muu valikoima saa luvan altistua vaikkapa hentoiselle iltapäiväkahvin aromille. Emmehän pysty takaamaan sitäkään että postin matkassa kyyti olisi täysin hajutonta. 

BASIC malliston tuote on ihan samanlainen kuin sensitivekin, mutta kankaalle ei voida taata täyttä hajusteettomuutta. Basic sarjan tuotteissa käytetään myös kierrätyskankaita (eco mallisto), otamme myös vastaan ylijäämäpaloja kangaskaupoilta ja yksityisiltä. Hyödynnämme paloja antaen niille uuden elämän tuotteissamme sen sijaan että ne joutuisivat roskiin. Tällaiset kankaat on jossain vaiheessa ehkäpä pesty tuoksullisella pesuaineella tai säilytetty hajusteellisella pestyn vieressä. Mitään hajusteita meillä ei koskaan tuotteisiin lisätä ja kankaat esipestään meillä hajusteettomasti aina ennen ompelua.

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi, voit tilata kokeilusetin jolla pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaalia tai voit tilata useamman kokeilusetin. Kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa ja uutta tulee joka viikko. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Basic Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme.