Kestositeet

Tuoteryhmät löydät selaamalla tätä sivua alemmas.

Kaikki Royalkestojen kestotuotteet valmistuvat Suomessa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota ihoystävälliset päivittäishygieniatuotteet edullisesti. Joko sinä olet koukussa kestoihin? Kuoseja on paljon ja materiaaleja joka tarpeeseen. 

Materiaalitietoa: 

Suosituimpia ovat trikoiset (puuvilla) ja bambuiset siteet. Bambuiset ovat bambun ja puuvillan yhdistelmää. Bambua on saatavilla trikoona, neuloksena ja joustofroteena. Paksummissa materiaaleissa kuten joustofroteessa, collegessa ja velourissa on enemmän imutehoa, koska myös pintakangas toimii imukerroksena. Joustofrotee on paksumpaa ja joustavaa pitkällä lenkillä olevaa puuvillaneulosta. Collegessa nurja puoli on pitkällä lenkillä, oikea eli käyttöpuoli trikoon kaltaisesti sileäpintaista. Velourissa lenkit on katkaistu, jotta saadaan pehmeä ja samettimainen pinta. Joustofrotee, college, trikoo ja velour ovat luonnonkuitu- eli puuvillapohjaisia materiaaleja, paitsi coolmax pintaiset ovat polyesteria eli keinokuitua. Tencel on sellupohjainen muuntokuitu, jonka valmistusprosessi on puuvillaa ekologisempi.

Kestosuojat ovat mainio apu myös hiivatulehduksesta ja kutinasta kärsiville sekä viikkoja kestävään synnytyksen jälkivuotoon. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista kertakäyttöisiin verrattuna. Näitä et todennäköisesti enää kertakäyttöisiin vaihda. Pesemme imukankaat ja ihoa vasten tulevat kankaat 60 asteessa aina ennen ompelua tuoksuttomilla pesuaineilla (Basic mallistossa voi olla poikkeuksia aikaisempien pesujen suhteen). Kankaat myös rumpukuivataan myöhemmän kutistumisen estämiseksi.

Infoa kestositeistä:

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Imuna paksu flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota LT. Saumaton kosteussulku. Siteen kiinnitys pikkuhousun haarapalan ympäri muovisella Kam nepillä. Ohut saumurireuna on huomaamaton käytössä. Pienet kokoheitot mahdollisia.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä eikä kosteussulku vaurioidu. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa, myös auringon valo haalistaa tahroja. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista, jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Basic vai sensitive?

SENSITIVE mallistossamme on valikoimamme yksittäistuotteet sekä valmiita saman kuosin settejä. Sensitive mallisto sopii myös tuoksuyliherkälle, sillä malliston tuotteet tehdään allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jonne ei myöskään saa tuoda karvaisia lemmikkieläimiä. Olen itse tuoksuyliherkkä ja hajusteettomuus on ehdoton edellytys että voin tätä työtä tehdä.

BASIC malliston tuotteet ovat vastaavia kuin Sensitive malliston tuotteet. Basic mallistossa on tuotteita myös kierrätyskankaista (mahdollinen pesuaineen tuoksu), kakkoslaatuisia tuotteita, poistuvia aikaisempien kausien kuoseja, yksittäiskappaleita ja sekalaisista kuoseista koostuvia settejä. 

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi, voit tilata kokeilusetin jolla pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaalia tai voit tilata useamman kokeilusetin. Kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa ja uutta tulee joka viikko. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Basic Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme.