Kastemekot

22 Tuotetta

Olemme valmistaneet kotimaisia, kauniita pellavaisia sukumekkoja pienokaisen omaan juhlaan jo lähes 15 vuoden ajan. Mekkojen malleissa on perinteisiä yksityiskohtia ja jokainen mekko on tehty rakkaudella. Käytämme mekoissa pääasiassa kaunista pellavaa, joka on aikaa kestävä materiaali joka kestää sukupolvelta toiselle. Pellavan pintakuviointi tuo puvulle ilmettä. Pitsit valitaan pellavapukuihin joko pellavasta tai puuvillasta. 

Mekoissa on takana 4 nappia yläosassa, näiden alapuolella limitetty aukko, josta saat pujotettua käden mekon alle. Vauva pysyy tukevasti otteessa ja mekko laskeutuu kauniisti myös helmasta. Nappilistan pituus on 45 cm aukon kera, nappien osuus noin 25 cm, aukon 20 cm. Aukon alapuolella on sauma helman loppuosassa (katso lisäkuvat mekoista). Hihat ovat kokopitkät, mitta vastaa 2-3 kk ikäisen vauvan hihanpituutta. Kellohihaiset sopivat myös isokokoisemmalle vauvalle. Mekon pituus olalta helmaan noin 95-100 cm mallista ja pitsin pituudesta riippuen.  

Pesu 40 asteessa hienopesuohjelmalla, oikaise puku muotoonsa ja kuivata henkarilla. Ei rumpukuivausta. Pellavan silitys onnistuu parhaiten hieman kosteana tai suihkepullolla kostutettuna.

Valikoimassamme on myös kasteliinoja ja kastetyynyjä, joissa samat pitsit kuin nimen mukaisissa mekoissa sekä nauharuusukkeita kastemekkoihin. Kastetyynyllä viimeistelet kokonaisuuden kastekuvia varten.

Kaikki sivuilla olevat kastemekkomallit löytyvät heti varastosta, puku saadaan sinulle nopeasti. Postitus valmiille mekoille aina maanantaisin ja torstaisin klo 10 kuormassa. 

Kesäaikana kesä-elokuussa mekkoja tehdään harvakseltaan lomailun ohella, joten oma valinta mekon toimitusaika kannattaa kysyä ennakolta. Talvikaudella mekot valmistuvat noin viikossa perusmalliemme mukaisina. Ideoita erilaisiin hihoihin, pitsien sijoitteluun ja helman malleihin löydät tilausmekon kuvista. Puku voidaan tehdä myös ilman pitsejä tai kauluksellisena eli mekkojemme  eri osia voidaan yhdistää haluamallasi tavalla. Klikkaa kuvat auki niin näet yksityiskohdat tarkemmin.

  • Näkymä
99,00 €
99,00 €
99,00 €
99,00 €
109,00 €
8,90 €
15,00 €
15,00 €
15,00 €
15,00 €
15,00 €
15,00 €
25,00 €
25,00 €