Kastemekot

11 Tuotetta

Postitus valmiille mekoille aina maanantaisin ja torstaisin klo 10 kuormassa. Tilaustöiden toimitusaika sovittava etukäteen. Tilausmekot valmistuu noin viikossa.

Olemme valmistaneet kotimaisia, kauniita pellavaisia sukumekkoja pienokaisen omaan juhlaan jo 10 vuoden ajan. Mekkojen malleissa on perinteisiä yksityiskohtia ja jokainen mekko on tehty rakkaudella. Käytämme mekoissa pääasiassa kaunista pellavaa, joka on aikaa kestävä materiaali joka kestää sukupolvelta toiselle hapertumatta. Pellavan pintakuviointi tuo puvulle ilmettä. Pitsit valitaan pellavapukuihin joko pellavasta tai puuvillasta.  Mekkoja saatavilla myös puuvillasta ja satiinista. 

Mekoissa on takana 4 nappia yläosassa, näiden alapuolella limitetty aukko, josta saat pujotettua käden mekon alle,  vauva pysyy tukevasti otteessasi ja mekko laskeutuu kauniisti myös helmasta. Nappilistan pituus on 45 cm aukon kera, nappien osuus noin 25 cm, aukon 20 cm. Aukon alapuolella on sauma helman loppuosassa (katso lisäkuvat mekoista). Hihat ovat kokopitkät, mitta vastaa 2-3 kk ikäisen vauvan hihanpituutta. Mekon pituus olalta helmaan 90-100 cm mallista ja pitsin pituudesta riippuen.  

Pesu 40 asteessa hienopesuohjelmalla, oikaise puku muotoonsa ja kuivata henkarilla. Pellavan silitys onnistuu parhaiten hieman kosteana tai suihkepullolla kostutettuna.

Valikoimassamme on myös perinteisiä pellavaisia kasteliinoja, joissa aidot mummin käsin suoraan pellavaliinaan virkkaamat pitsit sekä kastetyynyjä ja nauharuusukkeita kastemekkoihin. Kastetyynyllä viimeistelet kokonaisuuden kastekuvia varten.

Kaikki sivuilla olevat kastemekkomallit löytyvät heti varastosta, puku saadaan sinulle nopeasti. Puvun voi myös noutaa Turun myymälästä.

Tilauksesta saat omilla toiveillasi tehdyn puvun reilun viikon toimitusajalla toiveista ja kankaasta riippuen. Ideoita erilaisiin hihoihin, pitsien sijoitteluun ja helman malleihin löydät tilausmekon kuvista. Puku voidaan tehdä myös ilman pitsejä tai kauluksellisena, jos haluat yksinkertaisen kauniin mekon. Klikkaa kuvat auki niin näet yksityiskohdat tarkemmin.

  • Näkymä
99,00 €
99,00 €
99,00 €
99,00 €
109,00 €
8,90 €