Sisävaipat

6 Tuotetta

Sisävaippa on nimensä mukaisesti vaippapaketin sisempi osa. Sisävaippoja on kahdenlaisia, niitä joissa on valmiina kiinteästi ommellut imut ja niitä joissa on tasku, johon voi laittaa juuri sellaiset täsmäimut kuin oma vauva tarvitsee. 

Sisävaipat ovat suosittuja pikkuiselle vauvalle. Imuissa on monta imevää kerrosta ja itse vaippakin on imevää materiaalia. Sanotaan että sisävaippa ja kuori/villahousut ovat pomminvarmat pidoltaan. Lisäksi sisävaippa on hengittävää materiaalia ja näin hellii vauvasi ihoa.

Sisävaippoja on yhdenkoon vaippoina, jossa on neppisäädöt korkeussuuntaan sekä NB, S, M, L, XL kokovaihtoehtoja täsmäkokoista vaippaa hakevalle. Vaippojen kilo- ja ikärajat kannattaa katsoa jokaisesta tuotteesta erikseen. Eri valmistajilla mitoitukset voivat poiketa toisistaan.

Oman mallistomme taskulliset sisävaipat tehdään aina juuri sinun vauvasi tarpeisiin sopivista materiaaleista oma valinta -vaippoina.

Uutuutena Royalkestojen mallistoon saapuu toukokuussa 2018 röyhelöllinen univaippa S koossa 4-9 kiloisille vauvoille. Vaipan perusmalli on ennestään tuttu, vähän aikaa mallistosta pois ollut röyhelövaippa tuunattuna uudeksi kaiken sisältäväksi paketiksi. Ensimmäiset vaipat saadaan tuotannosta toukokuun alkupuolella ulos. Pysy kuulolla!

  • Näkymä