Tasku- ja All in one -vaipat

35 Tuotetta

Taskuvaippa on helppokäyttöinen kestovaippa. Voit kätevästi itse säädellä tarvittavien imujen määrää ja materiaaleja siten että saat vaipasta sopivan juuri sinun pikkuisesi tarpeisiin. Taskuvaipassa on nimensä mukaisesti vaipan mittainen tasku, jonne imut pujotetaan. Sisäpinta on joko märkäpintaista luonnonkuituista puuvillaa bambua tai tenceljoustofroteeta tai kuivapintaista keinokuitua eli polyesteria kuten coolmax ja fabyfleece, mikrofleece. Märkäpintaisen kanssa voi käyttää irrallista kuivaliinaa halutessaan.

Taskuvaippoja on saatavilla S, M ja L koon lisäksi myös yhdenkoon vaippoina, joissa on korkeussäätöön nepparit ja enemmän säätövaraa vyötäröllä, myös pikkuiselle. Vaipan säätöjen avulla samaa vaippaa voi käyttää vaikka koko vaippaiän. Yhdenkoon vaippoja suositellaan 4,5 kilosta ylöspäin, silloin kun vauvan reisissä on jo vähän pyöreyttä.

Taskuvaipat myydään yksittäisinä tai ne saattavat sisältää myös erilliset imut. Osa merkeistä ei sisällä imuja lainkaan, jolloin voit valita imujen valikosta täsmäimut omaan tarpeeseenne. Joissain merkeissä imut riittävät lyhyeen päiväkäyttöön, mikrokuitu yksistään ei riitä isommalla vauvalla. Jokaisen tuotteen kohdalla on kerrottu jos setti sisältää imut. Erilaisia imuja voi hankkia lisää mieltymystensä mukaisesti erikseen, omat yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Vaippoja ei valmisteta lomakaudella kesä-, heinä- ja joulukuussa. 

  • Näkymä