Keskosvaatepakkaukset

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita.

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44 koon pakkaus sisältää neljä settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 32-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä lisäsettejä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Setti on tarkoitettu jatkosetiksi 40-44 koon setin kanssa vauvan kasvaessa. 

Teen myös räätälöityjä settejä, joissa huomioin annetut mitat. Näitä teen esim. 36-40 kokoisille sekä niille vauvoille, joiden vaatteisiin tarvitsee tehdä jotain mittamuutoksia kehityshäiriön vuoksi. Myös voimakkaasti hajusteallergiselle onnistuu tehdä oma setti ainakin vaatteista. 

Otsikossa on mainittu onko värimaailma enemmän tyttömäistä vaaleanpuna-pinkki-lilaa vai poikamaista sini-viher-keltaista helpottamaan puhelimella selaamista. Monet pakkaukset sopivat silti kummallekin sukupuolelle ja neutraalejakin pakkauksia löytyy. Emme halua rajata poikavauvojen onnellisilta vanhemmilta pinkkiä pakkausta, jos se on heille sopiva tai tyttövauvoilta autokuoseja. Valitse itse teille sopivin sukupuoleen katsomatta. 

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera, jos haluat varmistaa oikean koon ennen tilausta. Tarvittaessa voimme vaihtaa esim pipot ja neuleet oikean kokoisiin. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta. Jotta pakkauksia riittäisi mahdollisimman monelle, rajoitus on 1 pakkaus per vauva. Yksittäisiä vaatteita tai kierrätysvaatepakkauksia voi hankkia tämän lisäksi. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokojan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön. 

Pakkauksiin kankaita ovat lahjoittaneet Myllymuksut, Ehta, Hellin, Jyväskylän kangaskauppa, Kuosiverstas, Maiccola, Majapuu, Nuppuprint, Nappinja, Ommelkupla, Ommellinen, Ompeluliike Sopiva, Royalkestot, Verson puoti,