Keskosvaatepakkaukset

Näiltä sivuilta voit valita vauvalle haluamasi pakkauksen, näet heti mitä paketista saat. Pyrimme tekemään erilaisia värimaailmoja pakkauksiin, jotta jokaiselle löytyisi sopiva pakkaus. Sivuilla olevat pakkaukset ovat heti valmiita postitettaviksi. Pakkausten lisäksi putiikilla on runsaasti irtovaatteita, joista voi valita mieleisensä. Postitamme 2-3 kertaa viikossa. Monikoille voi hankkia jokaiselle omat pakkaukset ja tarvittaessa kumpaakin kokoa. 

Kerrothan osastolla ja ryhmissä pakkauksista ja Kaarinan noutopisteestä muillekin pieniä 40-44-48 kokoisia keskosvaatteita tarvitseville. Kun noudat pakkauksen putiikilta, ota mukaan haluamasi pakkausten numerot tai tee tilaus verkkokaupassa ennakkoon, jotta löydämme haluamasi pakkaukset helposti.

Jos haluat lahjoittaa keskosvaatepakkauksen vähävaraiselle perheelle, voit ostaa sellaisen lahjaksi tästä linkistä: https://www.royalkestot.fi/fi/tuote/25081120-lahjapakkaus-keskosvaatteet Pakkaus kootaan perheen tarpeiden mukaisesti ja koot valitaan vauvan mittojen perusteella. Lahjoituspakkaus sisältää 4 vaatesettiä vauvan koon mukaan, peiton ja neuleita. Jos tarvitset lahjoitusvaatteita, laita meille sähköpostia. Jaamme lahjoituspakkauksia aina silloin, kun niitä on saatavilla. Kurkkaa myös kierrätysnurkkaamme, jonka vaatteet on saatu lahjoituksena ja pakkauspalautuksena keskosperheiltä. Laitetaan hyvä kiertämään.

Pakkaukset sisältävät kuvien vaatteet ja tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Autamme tarvittaessa koon valinnassa. Vaikka otsikossa on mainittuna tyttö tai poika, voi settejä hankkia ihan sen mukaisesti, mikä omaa silmää miellyttää. Jos setissä on jokin tuote, sen voi pyytää jättämään pois. Muuten valmiita pakkauksia ei pureta tai sekoiteta keskenään. Jos haluat valita vaatteet pakkaukseen, tule putiikille kokoamaan sopiva setti.

40 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 39-44 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 25-26 cm. Päänympärys pipossa 30-32 cm. Alle kilon painoiselle voidaan lisätä pakkaukseen 36 koon body. Tämän pakkauksen lisäksi voi ostaa myös 44/48 koon pakkauksen. Valitse koko vauvan pituuden mukaan. 

44 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 43-48 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 27-28 cm. Päänympärys pipossa 32-34 cm. Tämän pakkauksen lisäksi voi hankkia 44/48 koon pakkauksen. 44 koko mahtuu ainakin 2800g saakka. 

44-48 cm pakkaus: Bodit ovat 27-30 cm pituisia. Pakkauksen bodit ovat 44 cm kaavalla valmistettuja ja mahtuvat noin 48 cm ja 3 kg saakka. Päänympärys pipoissa 32-34 cm.

48 cm pakkaus: Bodit ja haalarit ovat niska-haaramitaltaan 30-33 cm pituisia ja valmistettu pidemmällä 44 koon kaavalla. Päänympärys pipoissa 32-34 cm. Mitoitukseltaan reilut housut ovat samaa kokoa 44 ja 48 koon pakkauksissa. 48 koko on pituudeltaan lähellä kaupan 50 kokoa, mutta on kapeampaa mallia. Bodin pituus riittää noin 50-52 cm saakka ja painossa noin kolmeen kiloon asti.

Tässä kuvassa on koot 40, 44 ja 48 pinossa, kainalot samalla tasolla. Leveys on kutakuinkin sama kaikissa. Pituutta on 25, 27 ja 30 cm. Hihan pituudessa on noin sentin erot 40-koon ja isompien kokojen välillä.

Perushintaisissa (15-20€) pakkauksissa käytetään osin lahjoitusvaatteita tai -kankaita. Näissä voi olla pesuaineen tuoksua tai eläinpölyä. Iso osa kankaista ostetaan uutena myös tämän hintaryhmän pakkauksiin, sillä kysyntä on kasvanut niin paljon, ettei lahjoituskankaat enää riitä kaikkiin pakkauksiin. Hinta vaihtelee hieman pakkauksittain, meille aiheutuneista kuluista riippuen.

Sensitive-pakkauksissa (30€) on käytetty vain uutta kangasta, joten pakkaus soveltuu myös allergiseen perheeseen sekä hajusteherkille. Sensitive pakkauksen vaatteiden kankaat on esipesty hajusteettomasti ennen ompelua ja ommeltu eläin-, hajuste- ja homevapaassa ympäristössä. Sensitive-pakkauksen toki voi ostaa myös eläinperheeseen.