Keskosvaatepakkaukset

Sivuilla olevat pakkaukset on heti valmiita postitettaviksi ja postitamme niitä lähes päivittäin.

Alkuvuoden aikana pakkauksiin sujahtaa mukaan pari body-housut ekstrasettiä. 

Kerrothan osastolla ja ryhmissä pakkauksistamme muillekin pieniä 40-44 kokoisia vaatteita tarvitseville.

Pakkaus sisältää kuvan vaatteet ja tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Autamme tarvittaessa koon valinnassa.

40 cm peruspakkaus: Vaatteet mahtuvat 39-44 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 25-26 cm. Päänympärys pipossa 30-32 cm. Alle kilon painoiselle voidaan lisätä pakkaukseen 36 koon body. Tämän pakkauksen lisäksi voi ostaa myös 44/48 koon lisäpakkauksen.

44 cm peruspakkaus: Vaatteet mahtuvat 43-48 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 27-28 cm. Päänympärys pipossa 32-34 cm. Tämän pakkauksen lisäksi voi hankkia 44/48 koon lisäpakkauksen.

44-(48) cm lisäpakkaus on tarkoitettu tilaushetkellä alle 46 senttiselle vauvalle peruspakkauksen kanssa lisävaatteiksi. Bodit ovat 27-30 cm pituisia. Pakkauksen bodyt ovat 44 cm kaavalla valmistettuja ja mahtuvat noin 48 cm saakka. 

Yksi peitteen sisältävä peruspakkaus/vauva, koska meillä on todella vähän peittoja tarjolla. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle omat pakkaukset. Lisäpakkauksissa ei ole peittoa tai neuleita, sillä ne saadaan peruspakkauksessa. Myös yksittäisiä vaatteita sekä kierrätysvaatepakkauksia on satunnaisesti tarjolla. 

Maaliskuusta alkaen voimme tehdä  pakkauksia myös räätälöidysti vaatetarpeen sekä vauvan mittojen perusteella. Samaan pakkaukseen voidaan koota eri kokoja valmiiksi odottamaan vauvan kasvua, esim. 40-44-48 koot. Pakkauksen hinta määräytyy sisällön perusteella. 

Pakkausten hinnoitteluun vaikuttaa lahjoituksena saatujen kankaiden ja vaatteiden määrä pakkauksessa. 15 euron pakkaukset ovat pääsääntöisesti lahjoitusvaatteista tai -kankaista valmistettuja. Lahjoituskankaina saadaan usein pelkkää trikoota ja vaatteisiin ostetaan vielä resorit, nauhat, nepparit ja postitustarvikkeet sekä tilkkupeittoihin vanut ja taustakankaat. 

Sensitive-pakkauksissa käytetään uutta ostettua kangasta tai kangaskaupan lahjoittamaa uutta kangasta. Hinta määräytyy sen mukaan missä suhteessa näitä on pakkauksessa. Peitto voi olla lahjoituslangoista tai -kankaista tehty tai saatu allergeenivapaasta perheestä. Sensitive-pakkaukset sopivat hajuste- ja eläinallergiseen perheeseen. Hinta kattaa materiaalihankinnat. Kaikkien pakkausten kokoaminen ja ompelu tehdään hyväntekeväisyytenä.