Keskosvaatepakkaukset

Uusia pakkauksia tehdään seuraavan kerran lisää marras-joulukuun vaihteessa. Jos tietyn koon pakkaukset ovat sivuilta loppu, saa vauvalle vaatteet myös Kaarinan putiikin vaatteista koostettuna pakkauksena. Laita silloin meille viestiä. 

Näiltä sivuilta voit valita vauvalle haluamasi pakkauksen, näet heti mitä paketista saat. Pyrimme tekemään erilaisia värimaailmoja pakkauksiin, jotta jokaiselle löytyisi sopiva pakkaus. Sivuilla olevat pakkaukset ovat heti valmiita postitettaviksi. Postitamme 2-3 kertaa viikossa. Monikoille voi hankkia jokaiselle omat pakkaukset ja tarvittaessa kumpaakin kokoa. 

Jos noudat pakkauksen putiikilta, tilaa se ennakkoon tai laita pakkauksen numerot viestillä, niin tuon pakkaukset tullessani.

Kerrothan osastolla ja ryhmissä pakkauksista ja Kaarinan noutopisteestä muillekin pieniä 40-44-48 kokoisia keskosvaatteita tarvitseville. 

Pakkaukset sisältävät kuvien vaatteet ja tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Autamme tarvittaessa koon valinnassa. Vaikka otsikossa on mainittuna tyttö tai poika, voi settejä hankkia ihan oman mieltymyksen mukaisesti. Monet seteistämme sopivat sukupuoleen katsomatta, eli valitse setti sen mukaan mikä omaa silmää miellyttää. Jos setissä on jokin yksittäinen, jota et halua, sen voi pyytää jättämään pois. Koitamme tehdä seteistä erilaisia, jotta jokaiselle löytyisi oman tyylinen pakkaus. Kyse on hyväntekeväisyydestä ja koostamme seteistä sellaisia, mihin meillä on materiaaleja. Yksittäisistä vaateseteistä löytyy lisää vaihtoehtoja, jos haluat koko setin esim. samaa kuosia. Näihin ostamme kankaat.

40 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 39-44 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 25-26 cm. Päänympärys pipossa 30-32 cm. Alle kilon painoiselle voidaan lisätä pakkaukseen 36 koon body. Tämän pakkauksen lisäksi voi ostaa myös 44/48 koon pakkauksen. Valitse koko vauvan pituuden mukaan. 

44 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 43-48 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 27-28 cm. Päänympärys pipossa 32-34 cm. Tämän pakkauksen lisäksi voi hankkia 44/48 koon pakkauksen. 44 koko mahtuu noin 2800g saakka.

44-48 cm pakkaus: Bodit ovat 27-30 cm pituisia. Pakkauksen bodit ovat 44 cm kaavalla valmistettuja ja mahtuvat noin 48 cm saakka. Päänympärys pipoissa 32-34 cm.

48 cm pakkaus: Bodit ja haalarit ovat niska-haaramitaltaan 30-33 cm pituisia ja valmistettu pidemmällä 44 koon kaavalla. Päänympärys pipoissa 32-34 cm. Mitoitukseltaan reilut housut ovat samaa kokoa 44 ja 48 koon pakkauksissa. 48 koko on pituudeltaan lähellä kaupan 50 kokoa, mutta on kapeampaa mallia. Bodin pituus riittää noin 50-52 cm saakka ja painossa noin kolmeen kiloon asti.

Tässä kuvassa on koot 40, 44 ja 48 pinossa, kainalot samalla tasolla. Leveys on kutakuinkin sama kaikissa. Pituutta on 25, 27 ja 30 cm. Hihan pituudessa on noin sentin erot 40-koon ja isompien kokojen välillä.

Räätälöidyn pakkauksen voi tilata haluamallaan kokoyhdistelmällä ja 4 tai 6 setillä. Voit tilata myös useamman pakkauksen. Räätälöidyt ovat aina allergeenivapaita, kokonaan uusista kankaista valmistettuja ja siksi hieman kalliimpia, kuin osin lahjoitusvaatteista tai -materiaaleista valmistetut edullisemmat 15-20 euron pakkaukset. Ostamme kaikkiin pakkauksiin yleensä resorit, yksiväriset, nepparit, neulelangat, peittojen taustat ja vanut, postitustarvikkeet ja pakkauksen hinnalla katetaan myös osan postimaksusta. Jos ompelisit itse, pakkauksen vaatteille tulee hintaa noin 45-55 euroa, kun ne ommellaan kokonaan uusista kankaista. Lisäksi kustannuksia nostaa peitto, neuleet ja muut mahdolliset tuotteet. Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö ja yksityisten lahjoitukset mahdollistavat edullisemmat pakkaushinnat keskosperheille. 

Perushintaisissa (15-20€) pakkauksissa käytetään osin lahjoitusvaatteita tai -kankaita. Näissä voi olla pesuaineen tuoksua tai eläinpölyä. Iso osa kankaista ostetaan uutena myös tämän hintaryhmän pakkauksiin, sillä kysyntä on kasvanut niin paljon, ettei lahjoituskankaat enää riitä kaikkiin pakkauksiin. Hinta vaihtelee hieman pakkauksittain, riippuen ostettujen materiaalien määrästä ja sisältääkö pakkaus peiton tai neuleet.

Sensitive-pakkauksissa (30€) on käytetty vain uutta ns. kauppapuhdasta kangasta, joten pakkaus soveltuu myös allergiseen perheeseen sekä hajusteherkille. Sensitive pakkauksen vaatteiden kankaat on esipesty hajusteettomasti ennen ompelua ja ommeltu eläin-, hajuste- ja homevapaassa ympäristössä. 

Otamme mielellämme vastaan valmiita vaatteita sekä hajusteettomia, uusia trikoo ja joustocollegekankaita niin yrityksiltä kuin yksityisiltäkin. Eläimet eivät ole este valmispakkausten vaatteille, monissa keskosperheissäkin on eläimiä. Putiikilta löytyy vain allergeenivapaita vaatteita.

Kaarinan putiikilla on runsaasti 40, 44 ja 48 koon hajusteettomia ja eläinpölyttömiä irtovaatteita, joista voidaan koota teidän tarpeeseenne sopiva paketti vaatteita. Jos haluat mukaan ompelemaan, neulomaan villasukkia, pipoja tai peittoja laita rohkeasti viestiä.  

Lainaamomme toimii myös pieneksi jääneiden vaatteiden kierrätyspisteenä. Kun vauva on kasvanut ulos vaatteista, voit postittaa tai tuoda pieneksi jääneet putiikille ja jaamme ne eteenpäin hyvä kiertämään hengessä. Otamme vastaan 40-56 cm kokoisia vaatteita. Jos tuot, kassin voi jättää ovemme taakse arkisin 8-15 välillä, vaikka putiikki ei olisi auki tai voit postittaa vaatteet osoitteellamme. Paras noutopiste R-kioski Koivula, Turku. Voit tietenkin pitää vaatteita myös muistona vauvan ensi hetkistä. Vaikka olemme lainaamo, palautuspakkoa ei ole.