Keskosvaatepakkaukset

Sivuilla olevat pakkaukset on heti valmiita postitettaviksi ja Posti noutaa paketit aina maanantaisin ja torstaisin

Pesethän vaatteet vielä ennen käyttöönottoa ompelupölyjen poistamiseksi. 

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita.

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm. Ihan pienelle voidaan räätälöidä myös vain 40 kokoa sisältävä pakkaus, johon voi ostaa 44-48 koon jatkopakkauksen lisäksi.

44 koon pakkaus sisältää 4 settiä. Setti on tarkoitettu 43-48 cm pituiselle vauvalle. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 32-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä lisäsettejä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Setti on tarkoitettu jatkosetiksi 40-44 koon setin kanssa vauvan kasvaessa. Jonkin verran löytyy myös 44-48 koon lisäsettejä, joissa bodyt ovat 28-30 cm pituisia.

Räätälöidyissä seteissä huomioin annetut mitat. Näitä teen esim. 36-40 kokoisille sekä niille vauvoille, joiden vaatteisiin tarvitsee tehdä jotain mittamuutoksia kehityshäiriön vuoksi. Myös voimakkaasti hajusteallergiselle onnistuu tehdä oma setti ainakin vaatteista. 

Otsikossa on mainittu onko värimaailma enemmän tyttömäistä vaaleanpuna-pinkki-lilaa vai poikamaista sini-viher-keltaista helpottamaan puhelimella selaamista. Monet pakkaukset sopivat silti kummallekin sukupuolelle ja neutraalejakin pakkauksia löytyy. Emme halua rajata poikavauvojen onnellisilta vanhemmilta pinkkiä pakkausta tai tyttövauvoilta autokuoseja. Valitse itse teille sopivin.

Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta. Yksittäisiä vaatteita tai kierrätysvaatepakkauksia voi hankkia peruspakkauksen lisäksi. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. Yksityisyytenne on meille tärkeää. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön. Henkilökuntamme myös ompelee projektiin vapaa-ajallaan yritysten ja yksityisten lahjoittamista kankaista. 

Pakkauksiin kankaita ovat lahjoittaneet Myllymuksut, Ehta, Hellin, Jyväskylän kangaskauppa, Kuosiverstas, Maiccola, Majapuu, Nuppuprint, Nappinja, Ommelkupla, Ommellinen, Ompeluliike Sopiva, Royalkestot, Verson puoti,