Keskosvaatepakkaukset

Sivuilla olevat pakkaukset on heti valmiita postitettaviksi ja Posti noutaa paketit aina maanantaisin ja torstaisin

Jos tarvittavaa pakkausta ei ole valmiina sivuilla, laita viestiä. Käyn varastolla 1-2 viikon välein hakemassa täydennystä vähiin käyneisiin kokoihin. Uudet pakkaukset ovat karanteenissa valmiiksi pussitettuina ensin kaksi viikkoa, ennen kuin ne tulevat tänne sivuille näkyviin. Vaatteet ovat siten heti turvallisia ottaa käyttöön, myös koronan ja influenssan aikana.

Pesethän vaatteet vielä ennen käyttöönottoa ompelupölyjen poistamiseksi. 

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. 

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm. Ihan pienelle voidaan räätälöidä myös vain 40 kokoa sisältävä pakkaus, johon voi ostaa 44-48 koon jatkopakkauksen lisäksi.

44 koon pakkaus sisältää 4 settiä. Setti on tarkoitettu 43-48 cm pituiselle vauvalle. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 32-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä lisäsettejä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Setti on tarkoitettu jatkosetiksi 40-44 koon setin kanssa vauvan kasvaessa. Jonkin verran löytyy myös 44-48 koon lisäsettejä, joissa bodyt ovat 28-30 cm pituisia.

Sivuilta löytyy heti valmiita settejä. Pakkauksia tehdään myös mittojen mukaan.

Räätälöidyissä seteissä huomioin annetut mitat. Näitä teen esim. 36-40 kokoisille sekä niille vauvoille, joiden vaatteisiin tarvitsee tehdä jotain mittamuutoksia kehityshäiriön vuoksi. Myös voimakkaasti hajusteallergiselle onnistuu tehdä oma setti ainakin vaatteista. 

Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta. Yksittäisiä vaatteita tai kierrätysvaatepakkauksia voi hankkia peruspakkauksen lisäksi. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön. Henkilökuntamme myös ompelee projektiin vapaa-ajallaan yritysten ja yksityisten lahjoittamista kankaista. 

Pakkauksiin kankaita ovat lahjoittaneet Myllymuksut, Ehta, Hellin, Jyväskylän kangaskauppa, Kuosiverstas, Maiccola, Majapuu, Nuppuprint, Nappinja, Ommelkupla, Ommellinen, Ompeluliike Sopiva, Royalkestot, Verson puoti,