Keskosvaatepakkaukset

Sivuilla olevat pakkaukset ovat heti valmiita postitettaviksi

Jos noudat pakkauksen putiikilta, tilaa se ennakkoon tai laita pakkauksen numerot viestillä, niin tiedän ottaa mukaani. Pakkaukset ovat säilytyksessä kotonani, koska eivät mahdu putiikille. Pakkaus voidaan myös "hajottaa", jos et tarvitse kaikkia tuotteita tai haluat vaikka haalarin sijaan bodysetin.

Kerrothan osastolla ja ryhmissä pakkauksista ja Kaarinan noutopisteestä muillekin pieniä 40-44-48 kokoisia keskosvaatteita tarvitseville. 

Kaarinan putiikilla on runsaasti 40, 44 ja 48 koon hajusteettomia ja eläinpölyttömiä irtovaatteita, joista voidaan koota teidän tarpeeseenne sopiva setti. Kun vauva on kasvanut vaatteista ulos, pakkauksen vaatteet saa jättää muistoksi ensi hetkistä tai ne voi toimittaa meille edelleen jaettavaksi. Otamme vastaan kokoja 40-62cm ja erityisesti tarvetta on pienistä sukista ja potkuhousuista bodisettien ja haalareiden lisäksi. Vaatteita voi toimittaa joko tuomalla putiikin oven taakse arkisin 8-15 tai postittamalla. Paras noutopiste R-kioski Koivula Turku. Jos haluat mukaan ompelemaan, neulomaan villasukkia, pipoja tai peittoja laita rohkeasti viestiä.  

Pakkaus sisältää kuvan vaatteet ja tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Autamme tarvittaessa koon valinnassa.

40 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 39-44 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 25-26 cm. Päänympärys pipossa 30-32 cm. Alle kilon painoiselle voidaan lisätä pakkaukseen 36 koon body. Tämän pakkauksen lisäksi voi ostaa myös 44/48 koon pakkauksen. Valitse koko vauvan pituuden mukaan. 

44 cm pakkaus: Vaatteet mahtuvat 43-48 cm pituiselle keskosvauvalle. Niska-haara mitta bodissa noin 27-28 cm. Päänympärys pipossa 32-34 cm. Tämän pakkauksen lisäksi voi hankkia 44/48 koon pakkauksen. 44 koko mahtuu noin 2800g saakka.

44-48 cm pakkaus: Bodit ovat 27-30 cm pituisia. Pakkauksen bodit ovat 44 cm kaavalla valmistettuja ja mahtuvat noin 48 cm saakka. Päänympärys pipoissa 32-34 cm.

48 cm pakkaus: Bodit ja haalarit ovat niska-haaramitaltaan 30-33 cm pituisia ja valmistettu pidemmällä 44 koon kaavalla. Päänympärys pipoissa 32-34 cm. Mitoitukseltaan reilut housut ovat samaa kokoa 44 ja 48 koon pakkauksissa. 48 koko on pituudeltaan lähellä kaupan 50 kokoa, mutta on kapeampaa mallia. 

Räätälöidyn pakkauksen voi tilata haluamallaan värimaailmalla ja kokoyhdistelmällä ja 4 tai 6 setillä. Räätälöidyt ovat aina allergeenivapaita, kokonaan uusista kankaista valmistettuja ja siksi hieman kalliimpia, kuin osin lahjoitusvaatteista tai -materiaaleista valmistetut edullisemmat pakkaukset. Ostamme kaikkiin pakkauksiin yleensä resorit, yksiväriset, nepparit, neulelangat, peittojen taustat ja vanut, postitustarvikkeet ja pakkauksen hinnalla katetaan myös osan postimaksusta. Ilman yritysyhteistyötä pakkauksen hinta olisi noin 2-3 kertainen pakkaustyypistä riippuen. 

Perushintaisissa (20€) pakkauksissa on voitu käyttää osittain lahjoitusvaatteita tai -kankaita. Näissä voi olla pesuaineen tuoksua tai eläinpölyä. Iso osa kankaista ostetaan uutena myös tämän hintaryhmän pakkauksiin, sillä kysyntä on kasvanut niin paljon, ettei lahjoituskankaat enää riitä kaikkiin pakkauksiin.

Sensitive-pakkauksissa (30€) on käytetty vain uutta ns. kauppapuhdasta kangasta, joten pakkaus soveltuu myös allergiseen perheeseen sekä hajusteherkille. Sensitive pakkauksen vaatteiden kankaat on esipesty hajusteettomasti ennen ompelua. 

Kaksosten pakkauksissa hinta on kaksinkertainen, kolmosten kominkertainen vaatemäärän vuoksi.