Keskosvaatepakkaukset

Sivuilla olevat pakkaukset on heti valmiita postitettaviksi ja postitamme lähes päivittäin.

Uudet pakkaukset ovat karanteenissa valmiiksi pussitettuina ensin kaksi viikkoa, ennen kuin ne tulevat tänne sivuille näkyviin. Vaatteet ovat siten heti turvallisia ottaa käyttöön, myös koronan ja influenssan aikana. 

Pesethän vaatteet vielä ennen käyttöönottoa ompelupölyjen poistamiseksi. 

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. 

40 koon peruspakkaus sisältää neljä vaatekertaa. Vaatteet mahtuvat 39-44 cm pituiselle vauvalle. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm. Ihan pienelle voidaan räätälöidä myös 36-40 kokoa sisältävä pakkaus, jonka kanssa voi ostaa myös 44/48 koon lisäpakkauksen. 

44 koon peruspakkaus sisältää neljä vaatekertaa. Vaatteet mahtuvat 43-48 cm pituiselle vauvalle. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 32-34 cm

40, 44 ja 48 koon lisäpakkaukset sisältävät 4 settiä. Niska-haara 40 koossa 25 cm, päänympärys 30-32 cm. Niska-haara 44 koossa 27-28 cm, ja 48 koossa 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Lisäpakkaukset eivät sisällä peitettä tai neuleita. 48 koko ei yleensä mahdu enää yli 3 kiloiselle vauvalle. Keskosvaatteet ovat kapeita mitoitukseltaan, eivätkä siksi sovellu täysiaikaiselle vauvalle.

Yksi peitteen sisältävä peruspakkaus/vauva. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle omat pakkaukset. Myös lisäpakkauksia voi ostaa lisäksi. Näissä ei ole peittoa tai neuleita, sillä ne saadaan peruspakkauksessa. Myös yksittäisiä vaatteita sekä kierrätysvaatepakkauksia on satunnaisesti tarjolla. Pakkauksen voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta.