Keskosten vaatteet

Keskosvaatelainaamo toimii hyväntekeväisyysteemalla. Tarkoituksemme on auttaa vaatepulmassa valmistamalla vauvalle ensimmäiset 40 ja 44 koon vaatteet sekä näiden jatkoksi kaupan 50 koon vaatteita kapeampaa 48 kokoa. Suurin osa pakkausten kankaista on täysin uutta, ostettua tai yrityksiltä lahjoituksena saatua nykyaikaista ja keskosen herkälle iholle sopivaa. Lainaamolle voi toimittaa hajusteettomasti pestyä 40-50 cm ehjää ja siistiä vaatetta kierrätettäväksi seuraavalle perheelle. Lainaamolta hankitut vaatteet saa myös pitää muistona pikkuisen ensimmäisistä viikoista. Lainaamon vaatteilla ei ole palautuspakkoa, mutta tarjoamme helpon tavan kierrättää vaatteet eteenpäin :)

Miten saa omalle keskosvauvalle pakkauksen? Turun seudulla asuvat voivat tulla Kaarinan putiikille katsomaan sopivia vaatteita. Sivuillamme on myös valmiita pakkauksia, joista voi myös valita mieleisensä. Sivulla olevia vaatteita voi tilata postitse tai noutaa putiikilta. Pakkauksesta voi myös jättää pois sellaisia tuotteita, joille perheellä ei ole tarvetta. 

Vaatelahjoitukset ja pakkausten palautukset voi toimittaa osoitteella: Keskosvaatelainaamo, Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Kaarina. Lähin Automaatti on Prisma Piispanristi Kaarina  ja Matkahuoltopiste on Candytown Piispanristintie 1, Kaarina Puhelinnumero pakettilähetyksille 045 8675 480. Vaatteita, neuleita ja pakkauspalautuksia voi myös tuoda putiikille. 

Enemmän toiminnastamme voit lukea blogisivuiltamme sekä yläpalkista. Meitä voi myös seurata Instagramissa, josta löydät myös ommeltuja vaatteita ja neuleita sekä valmiita pakkauksia galleriakuvina.