Keskosten vaatteet

Keskosvaatelainaamo toimii hyväntekeväisyysteemalla ja on pääosin Tyks alueen paikallistoimintaa. Tarkoituksemme on auttaa vaatepulmassa valmistamalla vauvalle ensimmäiset 40 ja 44 koon vaatteet. Suurin osa pakkausten kankaista on täysin uutta, ostettua tai yrityksiltä lahjoituksena saatua nykyaikaista ja keskosen herkälle iholle sopivaa. Lainaamolle voi toimittaa 40-62 cm ehjää ja siistiä vaatetta kierrätettäväksi seuraavalle perheelle. Vaatteet saa myös pitää muistona pikkuisen ensimmäisistä viikoista. Lainaamon vaatteilla ei ole palautuspakkoa, mutta tarjoamme helpon tavan kierrättää vaatteet eteenpäin :)

Miten saa omalle keskosvauvalle pakkauksen? Turun seudulla asuvat voivat tulla Kaarinan putiikille katsomaan sopivia vaatteita. Putiikilla vaatesettejä on runsaasti. Myös sivuillamme on valmiita pakkauksia, joista voi myös valita mieleisensä. Sivulla olevia vaatteita voi tilata postitse tai valita "nouto putiikilta" toimitustavaksi. Pakkauksesta voi myös jättää pois sellaisia tuotteita, joille perheellä ei ole tarvetta. Huomaathan, että putiikilla on eri vaatteet, kuin täällä verkkokaupassa. Täällä olevat pakkaukset ja irtovaatteet tulee siksi tilata ennakkoon, jos haluat noutaa ne putiikilta. 40-56 cm kokoiselle on putiikilla ajoittain  tarjolla myös kierrätysvaatteita veloituksetta. 

Jos haluat ommella tai neuloa pakkauksiin, otamme vaatteita, neuleita ja peittoja mielellämme vastaan. Neuleisiin käy villa ja muut pehmeät langat, kuten puuvilla, bambu, peittoihin myös akryyli. Kankaiden on oltava ehdottomasti uusia, ökotex100-standardin mukaisia ja keskoselle sopivia laadultaan. Kysy tarkemmin sähköpostitse, ellet ole varma käykö jokin materiaali. Vaatelahjoitukset ja pakkausten palautukset voi toimittaa osoitteella: Keskosvaatelainaamo, Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Kaarina. Lähin Posti- ja Matkahuoltopiste on R-kioski Koivula, Kataraistentie 7, 20740 Turku, Puhelinnumero pakettilähetyksille 045-8675 480. Vaatteita, neuleita ja pakkauspalautuksia voi myös tuoda putiikille. 

Enemmän toiminnastamme voit lukea blogisivuiltamme sekä yläpalkista. Meitä voi myös seurata Instagramissa, josta löydät myös ommeltuja vaatteita ja neuleita sekä valmiita pakkauksia galleriakuvina.