Tehotaitto luomuhamppu ja mikrokuitufrotee 40x21 cm
Tehotaitto luomuhamppu ja mikrokuitufrotee 40x21 cm

Tehotaitto luomuhamppu ja mikrokuitufrotee 40x21 cm

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
4,83 €
6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tehokas imukyky koostuu useamman eritavoin imevän materiaalin summasta. Imuosassa tarvitaan sekä nopeasti imevää lähemmäs ihoa ja välikerroksiin että hitaasti i

Saatavuus Varastossa

Tehokas imukyky koostuu useamman eritavoin imevän materiaalin summasta. Imuosassa tarvitaan sekä nopeasti imevää lähemmäs ihoa ja välikerroksiin että hitaasti imevää janoista bambua tai hamppua.

Tässä imussa toinen puoli on mikrokuitufroteeta joka on nopea imu ja toinen puoli erittäin janoista hamppufleeceä. Hamppu vaatii useamman pesun imeäkseen hyvin, joten imuja kannattaa pyöräytellä koneessa usamman kerran ennen käyttöönottoa.

Taittele imu pituussuuntaan kaksinkerroin ja sujauta väliin vaikka flanellitaitto tai pala harsoa. Pienelle vauvalle imun voi taitella poikittain neljään osaan.

Sujauta imu vaipan taskuun tai kuorivaipan päälle pötköksi. 

Taittoimu on taloudellinen valinta, sama imu käy kaikenkokoisiin vaippoihin, eri tavoin taiteltuna ja muilla imuilla höystettynä.

Imujen pesu vaippojen tapaan 60 asteessa on riittävä hygienian kannalta.

Käytä nestemäistä pesuainetta, joka huuhtoutuu pulveria paremmin pois pyykistä. Käytä tarvittaessa lisähuuhteluita, jos käyttämäsi pyykinpesukone on energiapihi. Huuhteluaineita ei kannata käyttää, ne vievät imukyvyn ja saattavat ärsyttää herkkää ihoa.