Ompelulanka 1000 m oranssi
Ompelulanka 1000 m oranssi

Ompelulanka 1000 m oranssi

Tuotetta rajoitettu erä.
1,25 €
2,50 €
Sisältää alv. 24 %

Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lan

Saatavuus Varastossa

Langat saattavat olla keskenään hieman eri sävyisiä tai eri erää.

Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lankoja.

Ompelukonelankoja voi käyttää myös saumurissa ja saumurilankoja ompelukoneessa, jos isoa rullaa varten on erillinen lankapidike pöydälle. Saumurilankarulla ei sellaisenaan yleensä sovi ompelukoneeseen, mutta on erillisen telineen ja ohjaimen kanssa käytettävissä myös ompelukoneessa.

VInkki: ompelukoneessa ja saumurissa olevat kiristinlevyt kannattaa putsata ajoittain sinne kerääntyneestä nukasta ja pölystä. Ota pala villalankaa ja kastele sitä vähän keskeltä ompelukoneöljyllä. Kirjaa ylös mitkä asetukset säätimissä on ja vähennä puristus minimiin. Poista ompelulanka kiristimien välistä. Ota langasta napakka ote ja pujota se kiristinlevyjen väliin, vedä lankaa edestakaisin muutamia kertoja. Laita ompelulanka takaisin kiristinlevyjen väliin ja säädä kiristys aiemmin ottamasi luvun mukaiseksi. Koneeseen kertyvä pöly voi vaikuttaa tikin laatuun, johon putsaaminen auttaa.

Ompelukonelankojen pituus on riittoisat 1000 m.