Bambuhamppufleece kotimainen per 10 cm
Bambuhamppufleece kotimainen per 10 cm

Bambuhamppufleece kotimainen per 10 cm

1,79 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimainen bambuhamppufleece on yksi imujen suosikkimateriaaleista. Bambun kanssa kimpassa hamppukin pysyy pehmeänä narukuivatuksessa.

Saatavuus Varastossa

Kotimainen bambuhamppufleece fleece on tehokas imumateriaali. Tämä kangas imee paljon omaan painoonsa nähden, eli on imukykyisempi kuin esimerkiksi puuvilla.

Bambuhamppufleece on monikäyttöinen kangas. Siitä voi ommella vaikka kokonaisen sisävaipan sisä- ja ulkopintoineen ja imuineen. Kosteussulullisissa vaipoissa bambuhamppufleece käy sisäpinnaksi ja imuihin.

Kankaan nurja puoli on pörröiseksi harjattu, siitä nimitys fleece. Oikealla puolella näkyy trikoon tapaan silmukkarivit. Värjäämällä saat vaipoista ja imuista haluamasi väriset. 

Materiaali: 48% bambu / 24% puuvilla / 18% polyesteri / 10% hamppu, leveyttä täysleveällä kankaalla on 145 cm ja neliöpainoa 260 g

Bambuhamppu pestään 40-60 asteessa, vaippakäytössä suositellaan ajoittain 90 asteen keittopesua. 

Huomoithan että bambu ja hamppu ovat luonnonkuituja, jotka kutistuu ensimmäisessä pesussa. Tämä kangas on esipesty, joten kutistuminen on vähäisempää. Jos rumpukuivaat vaipat ja imut, kannattaa kangas pestä ja rumpukuivata käyttölämpötilassa ennenkuin leikaat kankaat. Näin valmis tuote ei enää kutistu oleellisesti käyttöpesuissa.