Bambufleece kotimainen per 10 cm
Bambufleece kotimainen per 10 cm

Bambufleece kotimainen per 10 cm

1,79 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimainen bambufleece on imujen suosikkimateriaali. Bambu on imukykyisempi kuin esimerkiksi puuvilla.

Saatavuus Varastossa

Kotimainen bambufleece on imujen suosikkimateriaali. Tämä kangas imee paljon omaan painoonsa nähden, eli on imukykyisempi kuin esimerkiksi puuvilla.

Bambufleece on monikäyttöinen kangas. Siitä voi ommella vaikka kokonaisen sisävaipan sisä- ja ulkopintoineen ja imuineen. Kosteussulullisissa vaipoissa bambufleece käy sisäpinnaksi ja imuihin. Kankaasta voi ommella myös vaatteita, joustoa ei kuitenkaan ole trikoon tapaan.  

Kankaan nurja puoli on pörröiseksi harjattu, siitä nimitys fleece. Harjauksen vuoksi nurjalla puolella saattaa olla langannousuja. Oikealla puolella näkyy trikoon tapaan silmukkarivit. Värjäämällä saat vaipoista ja imuista haluamasi väriset. 

Materiaali: 58% bambu / 21% puuvilla / 21% polyesteri, leveyttä täysleveällä kankaalla on 137-145 cm ja neliöpainoa 270 g

Bambu pestään 40-60 asteessa, vaippakäytössä suositellaan ajoittain 90 asteen keittopesua. 

Huomoithan että bambu on luonnonkuitu, joka kutistuu ensimmäisessä pesussa 5-10%. Jos rumpukuivaat valmiit vaatteet ja vaipat, kannattaa kangas pestä ja rumpukuivata käyttölämpötilassa ennenkuin leikaat kankaat. Näin valmis tuote ei enää kutistu oleellisesti käyttöpesuissa.