50x50 cm vaippapala Br pul Safari
50x50 cm vaippapala Br pul Safari

50x50 cm vaippapala Br pul Safari

Tuotetta rajoitettu erä.
5,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Säästät ompelemalla kestovaipat itse. NB, S tai M vaippaan riittää useimmiten 50 cm korkeat palat. L ja XL kokoihin mittaa

Saatavuus Varastossa

NB, S tai M vaippaan riittää useimmiten 50 cm korkeat palat. L ja XL kokoihin kannattaa tarve mitata kaavasta, näihin käy useimmiten 60 cm korkeat palat.

Tarvitset ompeluun vaipan ulkopinnaksi sopivaa kosteussulkukangasta (pul), jos teet kosteutta pitäviä tasku- tai aio vaippoja tai vaippakuoria.

Taskulliseen vaippaan tarvitset ulkokankaan lisäksi sisäpintakankaan, joka voi olla kuivapintaista coolmaxia tai mikrofleeceä tai herkkäihoisellekin sopivaa märkäpintaista joustofroteeta, tenceljoustofroteeta tai bambua. Märkäpintaisen sisäkankaan kanssa voi käyttää irrallista riisipaperia tarvittaessa hoitoliinana.

Vaippojen kiinnitykseen tarvitset joko vaippakäyttöä kestäviää Aplix tarranauhaa tai muovisia Kam neppejä. Tarraa kuluu lenkkipuolta noin 30-35 cm per vaippa ja koukkupuolta noin 6 cm per vaippa koosta riippuen. Neppejä kuluu 16 kpl naaras+kanta yhdistelmiä ja 4 kpl uros+kanta yhdistelmiä yhteen vaippaan, kun laitat 8 neppiä kahteen riviin etuosaan. Mukaan tarrojen määrään on laskettu pesutarrat ja lisätarra lenkkipuolesta.

Näiden lisäksi tarvitset vielä 5-8 mm leveää kuminauhaa noin metrin per vaippa reisiaukkoihin ja vyötärölle. 

Imumateriaalit löydät omasta valikostaan. Imumateriaalien kerrostaminen vuorotellen nopeaa ja hitaampaa imua takaa kosteuden leviämisen tasaisesti vaippaan. Imut voivat olla kiinteät, irrallisilla taittoimuilla kuivuminen nopeutuu huomattavasti.

Vaippakankaiden pesu 60 asteessa on riittävä hygienian kannalta. Kosteussulkukankaita voit käyttää vaippojen lisäksi myös istuinalusten, jumppapussien, vaippapussien, liivinsuojien ja kestositeiden valmistukseen, kankaalla voi vuorata myös meikkipussin ja muut kosteudenpitoa tarvitsevat kohteet.