Laminoitu trikoo tähti pinkki 50x50 cm vaippapala
Laminoitu trikoo tähti pinkki 50x50 cm vaippapala

Laminoitu trikoo tähti pinkki 50x50 cm vaippapala

Kestovaippakauppa
Tuotetta rajoitettu erä.
6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

50x50 cm kokoisia valmispaloja kosteussulkukankaasta kestovaippojen ompeluun.

Saatavuus Varastossa

Ompeletko itse vaipat pikkuiselle? NB, S tai M vaippaan riittää useimmiten 50x50 kokoiset palat. L ja XL kokoihin kannattaa tarve mitata kaavasta, näihin käy useimmiten 60x50 palat.


Tarvitset ompeluun vaipan ulkopinnaksi sopivaa kosteussulkukangasta, jos teet kosteutta pitäviä tasku- tai aio vaippoja tai vaippakuoria.


Taskulliseen vaippaan tarvitset ulkokankaan lisäksi sisäpintakankaan, joka voi olla kuivapintaista coolmaxia tai mikrofleeceä taikka märkäpintaista joustofroteeta, tenceljoustofroteeta tai bambua.


Vaippojen kiinnitys hoidetaan joko vaippakäyttöä kestävillä Aplix tarranauhoilla tai muovisilla Kam nepeillä. Tarraa kuluu lenkkipuolta noin 30-35 cm per vaippa ja koukkupuolta noin 6 cm per vaippa koosta riippuen. Mukaan määrään on laskettu pesutarrat ja lisätarra.


Näiden lisäksi tarvitset vielä 5-8 mm kuminauhaa reisiaukkoihin ja vyötärölle. 


Imumateriaalit löydät omasta valikostaan. Imumateriaalien kerrostaminen vuorotellen nopeaa ja hitaampaa imua takaa kosteuden leviämisen tasaisesti vaippaan. Imut voivat olla kiinteät tai irrallaan, jolloin kuivuminen nopeutuu.


Vaippapalojen koko on vähintään 50 cm korkea ja 48-50 cm leveä. Pala riittää yhteen vaippaan tai 2-4 kestositeeseen tai noin 8 pariin liivinsuojia. Vaippapalasta voi tehdä myös vaippapussin, likaantuneen vaippan kuljettamiseksi kotiin.


Ompelun iloa!