Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA
Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA

Royalkestot sisätäyttövaippa OMA VALINTA

Royalkestot
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

Sisävaipoilla saat pitävän vaippapaketin. Laita imut sisään vaipan taskuun ja päälle villahousut tai kuorivaippa.

Tämä on esittelytuote.

Varastossa on muutamia joustofrotee-, velour- ja bambukuoseja, joista voi valita. Vaippa voidaan tehdä myös bambujoustofroteesta tai bambufleecestä. Sisäpintana coolmax, bambujoustofrotee tai bambufleece.

Vaippamallit: 

Sisätäyttövaippa, jonka imut päätät itse. Imuille on vaipassa tasku. Lisäksi tarvitaan kosteutta pitävä kuorivaippa tai villahousut, jotta vaatteet pysyvät kuivina. Imut ja kuorivaipat ostetaan erikseen tai käytetään jo olemassa olevia. 

Sisävaippa sisältää on pitkän läppäimun. Läpän saa vedettyä ulos vaipasta pesun ja kuivumisen ajaksi. 

Univaippa on kompakti paketti pitkälle vaihtovälille ja yökäyttöön. Univaippa sisältää kiinteän imun sekä pitkän bambuisen läppäimun. Imun voi taittaa kaksinkerroin vaippaan tai kohdistaa imutehoa tarvittavaan kohtaan eri taitteluin. 

Kuminauhat kankaiden alla piilossa. Kuoreksi kannattaa valita kokoa isompi, jotta tuhdimpikin vaippa mahtuu kuoren sisälle kunnolla.

Taskuvaippojen koot perustuvat testikäyttäjien mittoihin.

S  3-6 kg, M 5-11 kg, L 10-15 kg. 

1-koon vaippa (3-15 kg) Suurimmilla säädöillä vastaa L kokoa. 

Huomaathan, että käytetty sisäpintamateriaali voi vaikuttaa mittoihin. Paksummat materiaalit venyttävät kuminauhaa ohuita enemmän, jolloin reisiaukoista tulee isommat. Suosittelemme sisäpinnoiksi kuivapintaista coolmaxia ja märkäpintaista bambujoustofroteeta. Myös bambufleeceä käytetään sisäpintana, mutta tämä ei sovellu sitä paksuutensa vuoksi yhdenkoon vaippaan sisäpinnaksi. 

Joustofrotee: Porkkana, Harvest lime, Sydän keltainen. 

Velour: autot oranssi, sydän pinkki ja sydän musta.

Neulos: 

Bambujoustofrotee: luonnonvalkoinen, mangonkeltainen, punainen, pinkki, pinkkiraita, ruskea, violetti, musta, lime.

Kuviobambut: Näiden saldot vaihtelevat viikottain, eikä kaikkia ole. Kysy ennakolta mitä löytyy haluamistasi väreistä juuri tilaushetkellä. Tähti pinkki, punainen, lime, sininen, musta ja violetti. Omppu lime ja punainen. Sydän pinkki. Lisko violetti, sininen, musta ja lime. Perhonen pinkki. Siili ruskea ja lime. Kuviobambu on ohut materiaali. Bambujoustofroteen, coolmaxin tai tencelin kanssa näistä tulee superohut vaippa. 

Vaipan ulkopinta saatavilla myös kotimaisesta bambupuuvillafleecestä ja bambuhamppucollegesta. 

Tilaustöitä ei tehdä kesä-, heinä- ja joulukuussa.