Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä
Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä

Kastemekko Victoria pellavaa ja puuvillapitsiä

Royalkestot
99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Suosituin pellavainen kastemekkomallimme sopii hyvin perintökastemekoksi sukupolvelta toiselle.

Saatavuus Varastossa

Tämä mekko on ollut suosikki jo vuosikausien ajan. Malli on ajaton ja sopii hyvin sukumekoksi myös tuleville sukupolville. Kaikki mekkomme valmistetaan suomalaisena käsityönä. Tämän kastemekon materiaali on pellava. Pitsit ovat puuvillaa. Kaunis kellohiha tekee puvusta juhlavan.

Katso pikkukuvista tarkemmat yksityiskohdat ja millaiset pitsit on tällä hetkellä valmiina olevassa mekossa edessä, hihoissa ja helmassa. Isosta kuvasta näet mekon mallin.

Jokainen mekkomme on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin. Pellavamekkojen kankaiden pintakuviointi vaihtelee. Kankaassa on pellavalle tunnusomaista paksumpien ja ohuempien langansäikeiden vaihtelua, jotka tekevät puvusta kauniin ja luovat vanhan ajan vaatteen tuntua. 

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut.

Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen. Helmapitsilliset ovat yleensä pisimpiä.

Mekon takana on neljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, eikä mekko rypisty ja laskeutuu kauniisti. Nappilistan ja aukon alta helmaosa on umpinainen.

Mekot ovat valkoista pellavaa. Koko on sopiva noin 3-6 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä. Meiltä saat samanlaiset mekot myös kaksosille tai kolmosille.