Kastemekko Sofia puuvillasatiinia
Kastemekko Sofia puuvillasatiinia Kastemekko Sofia puuvillasatiinia Kastemekko Sofia puuvillasatiinia Kastemekko Sofia puuvillasatiinia Kastemekko Sofia puuvillasatiinia Kastemekko Sofia puuvillasatiinia

Kastemekko Sofia puuvillasatiinia

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Satiinikudottu puuvillainen kastemekko pikkuisen kastejuhlaan.

Saatavuus Varastossa

Tämä kastemekko on valmistettu mattapintaisesta satiinikudotusta puuvillasta. Katso pikkukuvista tarkemmat yksityiskohdat ja millaiset pitsit on tällä hetkellä valmiina olevassa mekossa edessä, hihoissa ja helmassa. Isosta kuvasta näet mekon mallin.

Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä. Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Tämän mekon erikoisuus on leveä puolikellohelma pitseineen sekä kauniit pitsit kaulalla ja rinnuksessa. Hentoinen kapea pitsi viimeistelee juhlavat kellohihat. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen.

Mekon takana on napit sekä nappilistassa on aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti.

Mekot ovat valkoisia. Koko on sopiva noin 3 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä.