Kastemekko Estelle pellavaa
Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa Kastemekko Estelle pellavaa

Kastemekko Estelle pellavaa

Royalkestot
99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Valmistamme kastemekkoja pääasiassa pellavasta. Nämä mekot kestävät aikaa ja sopivat sukumekoiksikin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Tämä kastemekko on valmistettu valkeasta pellavasta. Katso pikkukuvista tarkemmat yksityiskohdat ja millaiset pitsit on tällä hetkellä valmiina olevassa mekossa edessä, hihoissa ja helmassa. Isosta kuvasta näet mekon mallin.

Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä. 

Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Tämä mekko on malliltaan yksinkertaisen kaunis. Yläosaa koristaa pitsi. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen.

Mekon takana on napit sekä nappilistassa on aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti. Mekon takaosan kuva eri mekosta, mutta siitä näkee idean ja nappien asettelun.

Mekot ovat valkoisia. Koko on sopiva noin 3-6 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä.