Kastemekko Filippa pellavaa
Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa Kastemekko Filippa pellavaa

Kastemekko Filippa pellavaa

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upea pellavainen Filippa kastemekko kestää aikaa ja kulkee perintömekkona suvussa eteenpäin.

Saatavuus Varastossa

Tämä kastemekko on valmistettu pellavasta. Kastemekkomme valmistetaan meillä kotimaisena käsityönä. Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. 

Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Tämän mekon helmassa on kolme riviä pitsiä ja yläosassa kaunis morsiuspitsi jonka alla on pellava. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen.

Mekon takana on nneljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko alaosassa. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti.

Mekot ovat valkoisista pellavaa. Koko on sopiva noin 3 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä.