Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa
Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa

Kastemekko Princess Lily pitsiä ja pellavaa

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis pitsinen kastemekko sopii vauvan tärkeimpään juhlaan ja sukumekoksi. Lily mekossa on pitsinen helmaosa.

Saatavuus Varastossa

Tämä kastemekko on valmistettu pitsikankaasta, puuvillasta ja pellavasta. Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä.

Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Kaunis kellohiha tekee tästä mekosta juhlavan. Helman ja yläosan pitsi tuo vanhan ajan henkeä ja arvokkuutta ja ajan patinaa tähän pellavamekkoon. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen. 

Mekon takana on neljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti.

Koko on sopiva noin 3 kk asti.