Kastemekko tilaustuote
Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote Kastemekko tilaustuote

Kastemekko tilaustuote

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
109,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimainen käsityönä valmistettu kastemekko pellavaa.

Tämä on esittelytuote.

HUOM! Kastemekkojen ompelija on kesän yli tauolla ja tilausmekkoja ei saa ainakaan ennen elokuuta.

Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä, jokainen mekko on yksilö. Ainoastaan pääkuvan Victoria mekko on aina enkelihihainen ja siinä on vaakasuuntaiset kaarevat pitsit edustassa sekä pitsi helmassa.

Mekkomme ovat klassisen kauniita ja ne kestävät aikaa ja siksi soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Pellava materiaalina on arvokas ja tyylikäs sukumekkoon. 

Voit valita mekkoon materiaalin (pellava, satiini tai puuvilla) pitsien asettelun, hihamallin ja helman mallin. Kuvista näet muutamia vinkkejä, mitä olemme tehneet. Kellohihainen malli on suosittu kesävauvalla, talviaikaan umpinaisemmat hihansuut ovat suositummat. 

Mekko voidaan tehdä myös hyvin yksinkertaisena, ilman pitsejä, perushihoilla, kauluksella tai ilman. Etuosaan voidaan tehdä smokkilaskokset, pysty- tai vaakapitsit, satiininauhat, morsiuspitsi tai se voidaan jättää yksinkertaisen kauniiksi ilman koristeluita. Helmaosa voi olla vyötöröltä suora tai rypytetty, helmassa voi olla pitsit ihan alaosassa, hieman ylempänä tai vaikka pystysuuntaisesti. Myös satiininauhoja voidaan käyttää ilmeen luomisessa. Hihamalleja on useita, suora mansettihiha, enkelihiha tai kallankukkahiha ovat suosituimpia. Millaisen mekon haluaisit pikkuiselle omaan juhlapäivään?

Yläosan vakiomitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, eli vartalonympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon esimerkiksi keskoselle tarpeen mukaan. Mekkojen pituus noin metri.

Mekon takana on ommellut napit yläosassa. Nappien alapuolella on aukko, josta voi pujottaa käden ja saa vauvasta tukevamman otteen. Mekko laskeutuu kauniisti kun ei helmaa tarvitse nostaa ylös saadakseen hyvän otteen.

Varastossa meillä on aina valkoista pellavaa, mutta saamme pukuihin halutessasi myös satiinia tai puuvillaa. 

Toimitusaika tilausmekoille vaihtelee muiden ompelutilausten mukaan, mutta viikko on useimmiten riittävä aika myös tilausmekon ompelua varten. Valmiit mekot saadaan postiin nopeasti, jos tilanne on akuutti. 

Klikkaa pikkukuva isommaksi niin pääset selaamaan yksityiskohtakuvia suurempina.