Boba kantoreppu musta-harmaa
Boba kantoreppu musta-harmaa

Boba kantoreppu musta-harmaa

Boba
71,40 €
119,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Boba kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu. Siinä on suurin painohaitari verrattuna muihin reppuihin. Paino jakautuu tasaisesti kantajalle ja lapsi on aina parh

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Portaaton rintanyörin säätö imetystä varten. 

Reppua voi käyttää vastasyntyneestä -pikkulapseen. Vastasytyneen kanssa tulee käyttää näppärää vauvatukea, joka sisältyy pakettiin. Reppua voi käyttää monipuoliesti eri asennoissa. Edessä, lanteilla, takana sekä samaan tapaan kuin rengasliinassa.

Irrotettavat jalkatuet sisältyvät pakettiin. Huppu nepparikiinnitteinen.

Repussa on valmiina tukihuppu, joka menee taskun sisään silloin kun sitä ei tarvita. Sen pituutta voidaan säätää neppareilla. Tukihuppua voi käyttää esim lapsen nukkuessa. Tukihuppu irtoaa neppareilla, jos sitä ei haluat käyttää.

Boba kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu. Siinä on suurin painohaitari verrattuna muihin reppuihin. Paino jakautuu tasaisesti kantajalle ja lapsi on aina parhaassa, miellyttävässä ja tukevassa asennossa. Kantaminen on kevyttä tukevan lantiovyön johdosta koska lapsen painopiste on lähellä kantajaansa.

Lantiovyö ja solki ovat leveät ja mukavat, kiinnitys on kätevä ja nopeakäyttöinen. Olkaimet on muotoiltu kaareviksi ja ne sopivat mukavasti olkapäille ja kantaminen on miellyttävää.Reppu sopii monenkokoisille käyttäjille. Lantiovyössä riittää mittaa isommallekkin käyttäjälle, ei tarvita erillistä jatkopalaa.

Olkaimissa on turvaremmein varustetut avattavat soljet,jotka on sijoitettu toppauksen päälle. Ne eivät paina herkimpiäkään kantajia. Olkaimilla on nepparit joihin saa esim. kassiin jottei se tipu olkapäiltä.

Kolme kätevää vetoketjullista taskua. Hupulle on erillinen iso tasku. Rintaremmin osat voi kiristää olkaimien ympärille, jolloin remmi pysyy hyvin paikoillaan.                      

Repun korkeus: 40cm (nousee 5 – 7.6cm korkeammalle kuin muut mallit)

repun istuinosa: 34.3cm

Helposti ja reilusti säädettävä rintaklipsi, jonka säätimet rullautuvat pieneksi

olkainten pituudensäätö 50.8cm – 101.6cm,

Vyötärö leveys 63.5cm – 147.3cm(12.7cm leveys)

Lisää videoita löytyy youtubesta hakusanoilla boba carrier