Yöside joustocollege Sydän sininen
Yöside joustocollege Sydän sininen

Yöside joustocollege Sydän sininen

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Meiltä löydät tuoksuttomilla pesuaineilla esipestyt yösiteet herkän ihon hyvinvointiin.

Saatavuus Varastossa

Yösiteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Muotourat ohjaavat vuodon oikeaan suuntaan ja parantavat käyttömukavuutta. Imuna kaikissa siteissämme on tuoksuttomasti esipestyä flanellia. Yösiteessä kolme-neljä kerrosta saatavilla olevan flanellin paksuuden mukaan. 

Yösiteen pituus on noin 32 cm, imuosa on noin 30 cm pituinen ja ommeltu kiinni siteen pintakankaaseen. Pohjana on kosteussulkuna saumaton br pul. Siteen kiinnitys muovinepparilla pikkuhousun haaraosan ympäri. Siteissämme on pitkät siivekkeet ja ne pysyvät hyvin paikallaan. 

Yösiteet ovat hyviä yökäyttöön, jolloin voit nukkua rauhassa eikä siteen asentoa tarvitse miettiä kääntyillessä. Runsaiden vuotopäivien lisäksi yösiteet ovat mainioita myös synnytyksen jälkivuodon aikaan. Iho tykkää kangaspinnasta ja kestositeiden käyttö on vähentänyt myös ihoärsytystä ja ihon kuivumista monilla asiakkaillamme kertasiteisiin verrattuna. 

Pese kestositeet pesupussissa 60 asteessa, joko päivittäin muun pyykin mukana tai kuukautisten loputtua oman makusi mukaisesti. Pesua odottavien siteiden säilytys ilmavasti, ei umpinaisessa ilmatiiviissä pussissa. 

Yksittäiset kestositeet ovat Sensitive mallistoa.