Megaside trikoo Jalkapallo harmaa
Megaside trikoo Jalkapallo harmaa

Megaside trikoo Jalkapallo harmaa

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
8,00 €
Sisältää alv. 24 %

Meiltä löydät tuoksuttomilla pesuaineilla esipestyt yösiteet herkän ihon hyvinvointiin.

Saatavuus Varastossa

Megasiteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Muotourat ohjaavat vuodon oikeaan suuntaan ja parantavat käyttömukavuutta. Megasiteessä on imuna kolme kerrosta paksua flanellia. 

Megasiteen pituus on noin 29 cm, imuosa on noin 26 cm pituinen ja ommeltu kiinni siteen pintakankaaseen. Pohjana ja kosteussulkuna on saumaton br pul. Siteen kiinnitys muovinepparilla pikkuhousun haaraosan ympäri. Siteissämme on pitkät siivekkeet ja ne pysyvät hyvin paikallaan.

Megasiteet ovat hyviä yökäyttöön, jolloin voit nukkua rauhassa eikä siteen asentoa tarvitse miettiä kääntyillessä. Runsaiden vuotopäivien lisäksi megasiteet ovat mainioita myös synnytyksen jälkivuodon aikaan. Iho tykkää kangaspinnasta ja kestositeiden käyttö on vähentänyt myös ihoärsytystä ja ihon kuivumista monilla asiakkaillamme kertasiteisiin verrattuna. Megasiteen nepparit ovat keskilinjasta muutaman sentin toiseen päätyyn päin, joten voit laittaa siteen kumminko päin tahansa riippuen siitä tarvitsetko enemmän suojaa eteen vai taakse. 

Pese kestositeet pesupussissa 60 asteessa, joko päivittäin muun pyykin mukana tai kuukautisten loputtua oman makusi mukaisesti. Pesua odottavien siteiden säilytys ilmavasti, ei umpinaisessa ilmatiiviissä pussissa.