Kierrätyspakkaus koko 56 nro 52
Kierrätyspakkaus koko 56 nro 52

Kierrätyspakkaus koko 56 nro 52

Kierrätystuote
Tuotetta rajoitettu erä.
0,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan vaatteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Nämä vaatteet on saatu pakkauspalautuksina tai keskosperheiden lahjoituksina edelleen jaettaviksi uusiin perheisiin. Pakkauksen vaatteet on mitattu ja niska-haaramitta määrittelee koon, ei vaatteeseen painettu kokomerkintä.  Osa vaatteista voi olla ilmoitettua suurempia. 

40 koon niska-haara 24-27 cm

44 koon niska-haara 28-30 cm

48 koko niska-haara noin 30-32 cm

56+ kokoiseksi olemme luokitelleet kaikki tätä suuremmat vaatteet, pääosin ovat 56-62 kokoisia.

Näitä settejä on tarjolla rajoitetusti ja settien koostumus vaihtelee sen mukaan mitä palautuksena saadaan. Vaatteissa voi olla pesunukkaa, haalistumaa, pieniä värjäytymiä rautalääkkeestä tms. Vaatteet on tarkistettu ja ne ovat ehjiä ja käyttökuntoisia. Vaatteissa voi olla eläinallergeeneja tai pesuaineen tuoksua edellisestä perheestä. Vaatteita ei ole lainaamolla erikseen pesty. Vaatteita voi saada vain maksullisen pakkauksen lisänä. 

Vaatteita ei voi lisätä suoraan koriin. Ilmoita lisätietokentässä toivomasi vaatesetin numero, varavaihtoehtoja kannattaa laittaa myös, sillä settejä jaetaan myös Kaarinan putiikilta käsin eikä kaikkea välttämättä enää ole saatavilla. Piilotamme jaetut setit mahdollisimman nopeasti. Max 3 kierrätyssettiä per tilaus. 

Lainaamomme ottaa mielellään vastaan 40-62 koon vaatteita jaettavaksi eteenpäin. Toimitus Kaarinan putiikin osoitteella tai voit tuoda ovemme taakse ma-pe klo 8-15. Vaatteilla on autettu jo lukuisia vähävaraisia perheitä.

Pese vaatteet ennen käyttöä!