Pakkaus poika koko 40 nro 862 SENSITIVE
Pakkaus poika koko 40 nro 862 SENSITIVE

Pakkaus poika koko 40 nro 862 SENSITIVE

Tuotetta rajoitettu erä.
21,00 €
30,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita, sisältö voi hieman vaihdella eri pakkauksissa saatavuuden mukaisesti.  

40 koon pakkaus sisältää neljä settiä vaatteita, pipoja ja tumppuja, peiton ja osassa pakkauksia on myös neulesetti. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm. Sensitive pakkauksen vaatteen on ommeltu hajuttomassa ja karvattomassa ympäristössä uusista kankaista.

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera, jos olet epävarma oikeasta koosta. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 

Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokoajan käyttöön, niitä ei luovuteta ompelijoiden ryhmään tai ulkopuolisille. 

Royalkestot toimii pakkausten postittajana sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.