LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle
LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle

LAHJATUOTE vaatepakkaus keskosvauvalle

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

HYVÄNTEKEVÄISYYSTUOTE. Jos haluat tehdä hyvää ja lahjoittaa keskosvaatepakkauksen vähävaraiselle perheelle, voit tehdä sen kätevästi tästä. Lisää koriin niin monta pakkausta kuin haluat ( 1 kpl= 1 pakkaus eli 4 settiä vaatteita), valitse toimitustavaksi nouto putiikilta ja maksa vaatteet kassalla. Me toimitamme vaatteet vähävaraisten keskosperheiden käyttöön putiikin tai sairaalan kautta. Tätä tuotetta ei siis postiteta sinulle. Lahjoituspakkausten tuotolla hankitaan kankaita pakkausten vaatteisisin.

Tällä hetkellä tarve on 44 koon pakkauksille. 

Jos tilaat samalla muutakin, on tärkeää, että erittelet tilauksen lisätiedoissa tarkasti lahjoitukseen menevät tuotteet. 

Jos olet tilaamassa oman perheen käyttöön vaatepakkausta, valitse se normaalisti numeroitujen pakkausten joukosta. Tämä tuote on vain hyväntekeväisyyttä varten.

Perheiden yksityisyyden suojan vuoksi emme voi kertoa lahjoittajille kenelle lahjoituspakkaukset on annettu. Jos haluat muistaa tiettyä perhettä, toimita pakkaus heille suoraan. Jos taas tarvitset tiukan rahatilanteen vuoksi ilmaisen lahjoituspakkauksen vauvallesi, ota yhteyttä sähköpostitse. Jaamme lahjoitetut pakkaukset tarveharkinnalla, silloin kun niitä on.

Tämän sivun kuvissa on esimerkkejä sisällöstä. Perheet pääsevät valitsemaan tarvitsemansa vaatteet putiikille tai heille lähetetään oikean kokoiset postitse. Myös numeroituja pakkauksia voidaan jakaa. Toive on tällöin 44 koon pakkauksista, joita tarvitaan eniten. Jokaisessa pakkauksessa on vähintään 4 settiä vaatteita ja asusteita, pipoja ja tumppuja kuten kuvissakin. Osassa myös neulesetti ja peitto saatavuuden mukaan.