Pakkaus tyttö koko 48 nro 708
Pakkaus tyttö koko 48 nro 708

Pakkaus tyttö koko 48 nro 708

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita, sisältö voi hieman vaihdella eri pakkauksissa saatavuuden mukaisesti.  

40 koon pakkaus sisältää neljä settiä vaatteita, pipoja ja tumppuja. Osa pakkauksista sisältää peiton ja osassa on myös neulesetti. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm. Vaatteet mahtuvat suunnilleen 39-45 cm pituiselle vauvalle.

44-48 koon pakkaus sisältää neljä settiä vaatteita, pipoja ja tumppuja. Osa pakkauksista sisältää myös peiton ja osassa on myös neulesetti. Niska-haara mitta bodissa 27-30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Vaatteet mahtuvat noin 48-50 cm saakka mallista riippuen.

Kaksosille ja kolmosille voi tilata jokaiselle omat pakkaukset. Lisäpakkauksia voi ostaa tarpeen mukaan. Toivomme kuitenkin, että peittoja tai neuleita otetaan vain yhdet per vauva, jotta niitä riittää mahdollisimman monelle vauvalle.

Yksityisyyden suoja: mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokoajan käyttöön, niitä ei luovuteta ulkopuolisille tai edes ompelijoiden ryhmään.

Royalkestot toimii pakkausten postittajana sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.