L 10-16 kg Royalkestot kuivaksiopetteluhousut Vaaleanvihreä bambujoustofroteella
L 10-16 kg Royalkestot kuivaksiopetteluhousut Vaaleanvihreä bambujoustofroteella

L 10-16 kg Royalkestot kuivaksiopetteluhousut Vaaleanvihreä bambujoustofroteella

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Näissä kuivaksiopetteluhousuissa on kiinniommeltuna imuna kaksi kerrosta bambufleeceä. Kuminauhat ovat kankaiden alla piilossa poissa ihokosketuksesta.

Saatavuus Varastossa

Näissä kuivaksiopetteluhousuissa on kiinniommeltuna imuna kaksi kerrosta bambufleeceä. Reisikuminauhat ovat kankaiden alla piilossa poissa ihokosketuksesta. Tämä harkkarimalli on pitävämpi, koska ulkopinta on kokonaan kosteussulkukangasta. Harjoitteluhousut eivät ole kuitenkaan vaippa, ja ne tulee vaihtaa kastuttuaan. Kuivaksiopetteluhousut suojaavat vaatteita ja huonekaluja kastumiselta pikkuvahingon tullen. Harjoitteluhousut voivat olla myös tarpeen jännittävissä tilanteissa kun on olemassa pikkuvahingon vaara. 

Vyötäröllä on joustokantti. Harkkareiden sisäpinta on ilmoitettu otsikkorivillä. Kuvassa oleva tuote viitteellinen, sisäpinta ja kantti voivat olla eri väriset.

Haaraosa on n.12-13 cm.

Harjoitteluhousujen pienimmät mitat on otettu venyttämättömästä tuotteesta ja isompi mitta suurimmilleen venytettynä niin että käyttömukavuus vielä säilyy. Vyötärön maksimimitta on vielä muutaman sentin tätä isompi vastaten lantion mittaa. Jos lapsen lantio mitta on isompi kuin ilmoitettu, ei housuja saa vedettyä jalkaan vaan tarvitaan isompi koko. 

M koko noin 8-11 kg, 1-2v,  vyötärö 35-45 cm, lantio max 52 cm, reisimitta 28-32 cm

L koko noin 10-16 kg, 2-3 v, vyötärö 40-52 cm, lantio max 59 cm,  reisimitta 33-40 cm

XL koko noin 15+ kg, yli 3 v, vyötärö 52-62 cm, lantio max 64 cm, reisimitta 38-46 cm