Sonett pyykinvalkaisija 450 g
Sonett pyykinvalkaisija 450 g

Sonett pyykinvalkaisija 450 g

Tuotetta rajoitettu erä.
6,32 €
7,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Sonett pyykinvalkaisija 450 g

Saatavuus Varastossa

Jauhemainen, ekologinen valkaisuaine ja tahranpoistoaine valko- ja kirjopyykille. Kirkastaa valkopyykin ja poistaa tahrat ja kirkastaa värit kirjopyykissä (tarkista ensin värillisen tekstiilin värinpitävyys).

Pyykinvalkaisija ja tahranpoistoaine ei sisällä keinotekoisia valkaisuaktivaattoreita. Tästä syystä Pyykinvalkaisija toimii vasta 50° lämpötilasta alkaen.

Suosittelemme Pyykinvalkaisijan lisäämistä aina valkopyykkiin ja tarvittaessa tahrojen poistamiseen sekä värien kirkkauden säilymiseen. Pesun aikana Pyykinvalkaisijan natriumperkarbonaatti hajoaa hapeksi, vedeksi ja soodaksi. Biohajoaminen alkaa siis jo pesun aikana.

Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett valkaisuaine ja tahranpoistaja ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. Täysin biohajoavat valmistusaineet. Vegaaninen. Eco Garantie -sertifioitu.