Yöside trikoo Ornamentti musta-harmaa
Yöside trikoo Ornamentti musta-harmaa

Yöside trikoo Ornamentti musta-harmaa

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Meiltä löydät tuoksuttomilla pesuaineilla esipestyt yösiteet herkän ihon hyvinvointiin.

Saatavuus Varastossa

Tässä liukuvärjätyssä kuosissa on sävyvaihtelua vaaleasta harmaasta mustaan. Kuvassa on ääripäät. Lähes kokonaan yksivärinen harmaa tai lähes kokonaan musta erottuvilla kuviolla tai jotain siltä väliltä. 

Yösiteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Muotourat ohjaavat vuodon oikeaan suuntaan ja parantavat käyttömukavuutta. Yösiteessä on imuna kolme kerrosta paksua flanellia.

Yösiteen pituus on noin 32 cm, imuosa on noin 30 cm pituinen ja ommeltu kiinni siteen pintakankaaseen. Pohjana ja kosteussulkuna on saumaton br pul. Siteen kiinnitys muovinepparilla pikkuhousun haaraosan ympäri. Siteissämme on pitkät siivekkeet ja ne pysyvät hyvin paikallaan.

Yösiteet ovat hyviä yökäyttöön, jolloin voit nukkua rauhassa eikä siteen asentoa tarvitse miettiä kääntyillessä. Runsaiden vuotopäivien lisäksi yösiteet ovat mainioita myös synnytyksen jälkivuodon aikaan. Iho tykkää kangaspinnasta ja kestositeiden käyttö on vähentänyt myös ihoärsytystä ja ihon kuivumista monilla asiakkaillamme kertasiteisiin verrattuna. 

Pese kestositeet pesupussissa 60 asteessa, joko päivittäin muun pyykin mukana tai kuukautisten loputtua oman makusi mukaisesti. Pesua odottavien siteiden säilytys ilmavasti, ei umpinaisessa ilmatiiviissä pussissa.