Pakkaus poika koko 44 nro 307
Pakkaus poika koko 44 nro 307

Pakkaus poika koko 44 nro 307

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Osassa settejä voi olla kuvien tuotteiden lisäksi muitakin vaatteita tai tuotteita saatujen lahjoitusten mukaisesti. 

40(-44) koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44 koon pakkaus sisältää neljä settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Nämä on tarkoitettu jatkopakkauksiksi 40 kokoiselle vauvalle. 

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 


Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. 40 kokoiselle voi samalla tilata myös 48 kokoisen jatkopakkauksen, jossa on 44-48 kokoiselle mahtuvia vaatteita. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokoajan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. 

Royalkestot toimii pakkausten postittajana sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.