Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg
Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg

Royalkestot taskuvaippa Siilimetsä bambujoustofroteella L 10-15 kg

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24 %

Taskuvaipat ovat helppoa kestovaippailua. Täytä sopivat imut valmiiksi vaippaan ja isi tai mummikin osaa vaihtaa kestovaipan.

Saatavuus Varastossa

Sisäpintamateriaalina kuivapintainen coolmax. Vaipan kiinnitys edestä aplix tarroilla. Vaipan takana on tasku imuja varten. Taskuvaippa toimii myös vaippakuorena esimerkiksi harsojen kanssa. Vaippojen materiaalit on valittu herkkää ihoa ajatellen ja vaipat on valmistettu Suomessa. Pesu 60 asteessa, ethän käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta tai huuhteluainetta, jottei laminointi vahingoitu.

Pelkkä vaippa ei sisällä imuja, mutta voit valita valikosta haluamasi imut mukaan lisähintaan. 

Olemme tehneet kestovaippailun aloittamisen helpoksi. Jos mietit miten päästä alkuun, taskuvaipan voi ostaa myös taskuvaipan ja kolmen imun settinä. Setti sisältää tarpeelliset imut yhteen vaippaan. Tällä imusetillä saat jopa 12 kerrosta imua. Setistä löydät yhden bambutaittoimun koko 40x34 cm, yhden bambuhamppuboosterin 30x11 cm sekä flanellitaittoimun 35x30 cm. Kaikki ovat avattuina kaksinkertaista materiaalia. 

Flanelli-imujen värit vaihtelevat, kuvissa taitteluesimerkkinä pinkki. Bambu on janoinen imumateriaali ja flanelli nopeasti imevä. Taittoimut voi taitella myös kerroksittain vuorotellen flanellia ja bambua, jolloin imuyhdistelmä on tehokas ja levittää kosteuden tasaisesti imuihin. Flanellikerros kannattaa sijoittaa lähimmäs vauvan peppua nopean imukykynsä vuoksi. Samat imut käyvät läpi vaippaiän, eri tavoin taittelemalla saat kohdistettua imua juuri oikeaan kohtaan eri ikäiselle vauvalle. Katso esimerkkejä lisäkuvista.