Villavaippahousu HAHTUVA tumma harmaa M 6-12 kk
Villavaippahousu HAHTUVA tumma harmaa M 6-12 kk

Villavaippahousu HAHTUVA tumma harmaa M 6-12 kk

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Merinovillaiset ihoystävälliset ja hengittävät villavaippahousut pitävät vaatteet kuivana kestovaipan kastuessa. Sopivat myös lisävarmistukseksi yövaippailuun.

Saatavuus Varastossa

Hahtuvalangasta valmistetut villavaippahousut. Housut kauttaaltaan on hahtuvalankaa. Villa hengittää ja sitä voi käyttää myös kesäaikaan ominaisuuksiensa vuoksi. 

Valitse oikea koko lantiomitan ja korkeuden perusteella. VIllahousut joustaa jonkin verran leveyssuunnassa. Annetut ikärajat ovat suosituksia. 

Jokainen housu neulotaan käsin, ei koneellisesti. Pienet heitot alla oleviin mittoihin ovat mahdollisia, kuitenkin niin päin että housu on isompi kuin mitat.

NB (0-3 kk) lantio 32 cm, venyy helposti noin 38 cm asti, haara-vyötärömitta 20 cm

S (3-6 kk) lantio 34 cm, venyy noin 42 cm asti, haara-vyötärömitta 21 cm

M (6-12 kk) lantio 40 cm, venyy noin-50 cm asti, haara-vyötärömitta 23 cm

Kuvassa esimerkki tuotteesta. Villa on peräisin eri värisistä lampaista ja sitä ei ole värjätty. Luonnonväriset villat sisältävät luonnostaan runsaasti lanoliinia. Pesuohje: pese käsin, puristele villa kuivaksi, älä hiero tai venytä housua pesun aikana. Hahtuvavilla huopuu pesujen myötä. Villaa ei tarvitse pestä vaippakäytössä kuin sen likaannuttua. Pissavaipan jälkeen villalle riittää tuuletus. Villatuotteiden säilytys ilmatiiviisti muovipussissa käytön välillä ja varastoitaessa. Muista lanoliinikäsittely vaippahousuille ajoittain, joka palauttaa villan kosteudenpito-ominaisuudet. Pesuohjeistamme löydät lisää infoa aiheesta. Villan alkuperämaa Suomi