Pakkaus poika koko 44-48 nro 201
Pakkaus poika koko 44-48 nro 201

Pakkaus poika koko 44-48 nro 201

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita.

44-48 koon pakkaus voi sisältää kumpaakin kokoa. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm.

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara mitta bodyssa 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. 

Näitä lisäsettejä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Setti on tarkoitettu jatkoksi 40-44 koon setin kanssa vauvan kasvaessa. 

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera, jos haluat varmistaa oikean koon ennen tilausta. Tarvittaessa voimme vaihtaa esim pipot ja neuleet oikean kokoisiin. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 1 pakkaus per vauva. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokojan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.