Pakkaus kaksostytöt koko 44 nro 199
Pakkaus kaksostytöt koko 44 nro 199

Pakkaus kaksostytöt koko 44 nro 199

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Osassa settejä voi olla kuvien tuotteiden lisäksi muitakin vaatteita tai tuotteita saatujen lahjoitusten mukaisesti. 

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44 koon pakkaus sisältää neljä settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. Nämä on tarkoitettu jatkopakkauksiksi 40 kokoiselle vauvalle. 

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera, jos haluat varmistaa oikean koon ennen tilausta. Tarvittaessa voimme vaihtaa esim pipot ja neuleet oikean kokoisiin. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 

Yksi pakkaus per vauva, jotta pakkauksia riittää mahdollisimman monelle. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. 40 kokoiselle voi samalla tilata myös 48 kokoisen jatkopakkauksen, jossa on 44-48 kokoiselle mahtuvia vaatteita. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä perheen puolesta. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokoajan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.